اعزام اکیپهای آواربرداری به روستاهای دنا/ بانکها در اختصاص تسهیلات مشارکت بیشتری داشته باشند
ساعت: ۱۴:۳۰ منتشر شده در مورخ: ۱۴۰۰/۰۱/۲۵ شناسه خبر: ۱۷۲۴۶۵۸ اعزام اکیپهای آوار برداری به روستاهای زلزلهزده شهرستان دنا و اختصاص تسهیلات زلزله به سیسخت مسائل مهم و اولویتداری بودند که در نشست ستاد بازسازی سیسخت با حضور معاون بنیاد مسکن کشور مطرح شد. به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گچساران
ساعت: ۱۴:۳۰
منتشر شده در مورخ: ۱۴۰۰/۰۱/۲۵
شناسه خبر: ۱۷۲۴۶۵۸
اعزام اکیپهای آوار برداری به روستاهای زلزلهزده شهرستان دنا و اختصاص تسهیلات زلزله به سیسخت مسائل مهم و اولویتداری بودند که در نشست ستاد بازسازی سیسخت با حضور معاون بنیاد مسکن کشور مطرح شد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گچساران نیوز صبح امروز نشست بازسازی شهر سی سخت با حضور معاون بازسازی بنیاد مسکن کشور، استاندار و مدیران دستگاه های اجرایی در ساختمان دولت برگزار شد.
مدیر کل بنیاد مسکن در این نشست گفت: در جلسات با مدیران شعب بانک های مختلف در بحث قرارداد بازسازی شهرستان دنا، پیگری های زیادی صورت گرفت.
جنتی با بیان اینکه بانک هایی که در شهر سی سخت شعبه ندارند از طریق کانکس به فعالیت خود ادامه می دهند، گفت: مدیران شعب شهرستان اعلام کردند در اخذ قرار دادها همکاری بیشتری خواهند داشت.
وی بیان کرد: تعداد زیادی از واحد ها در بحث مالی متوقف شدند و ادامه روند انها کند شده است و در این راستا بانک های عامل با تلاش بیشتر در رفع مشکلات مردم مشارکت داشته باشند.
این مسئول گفت: بالغ بر ۳۵۰ واحد در شهر و روستا پی کنی و بازسازی شده و مصالحی مانند میلگرد و بتن و آجر در اختیار کسانی که بازسازی راشروع کردند قرار داده شده و خواهد شد.
معاون بازسازی بنیاد مسکن کشور در این جلسه با اشاره به اینکه بخش عمده ای از کارها مانند صدور پروانه توسط دهیاری صورت می گیرد،و در صدور پروانه و مقدمات ساختمان های شهر پیچیدگی هایی وجود دارد گفت: سیستم تهیه طرح و ارجاع به نظام مهندسی و شهرداری از سرعت مطلوبی برخوردار نیست برای این امر به یک جمع بندی جهت حل مشکل دریافت پروانه رسیدیم.
مهدیان با بیان اینکه حدود ۷۰۰ الی ۸۰۰ واحد احداثی در زمستان باید سقف آنها تکمیل شوند، افزود: در بحث اعتبارات برای واحدهای تخصیص نیافته مقدمات کار مانند مصوبات دولت، تامین اعتبار انجام شده است در این راستا در استان و شهرستان و منطقه باید در روند بازسازی ها تلاش کنند.
وی با بیان اینکه صدور پروانه و تهیه نقشه مهم است، ادامه داد: مهمترین مشکل مردم نقدینگی است در این راستا باید اعتبار در دست مردم باشد.
این مسئول به آمادگی برای کمک به بانک ها در ابعاد اضافه کار و نیرو و مطالبات آنها برای تسریع در بازسازی ها اشاره کرد و گفت: زمان بندی برای بازسازی باید ۱۲ درصد باشد اما از زمانبندی عقب هستیم و بیشترین مشکل در بازسازی ها، همکاری بانک ها در خصوص تسهیلات بانکی است.
انتهای پیام/
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0