تاریخ انتشار : سه شنبه 7 بهمن 1399 - 18:23
کد خبر : 58652

سینما بعد از پیروزی انقلاب به بلوغ فرهنگی رسید

سینما بعد از پیروزی انقلاب به بلوغ فرهنگی رسید

ساعت: ۱۰:۴۰ منتشر شده در مورخ: ۱۳۹۹/۱۱/۰۷ شناسه خبر: ۱۷۰۱۵۸۵ امیر خادمی تهیه‌کننده کهگیلویه وبویراحمدی در خصوص تفاوت سینمای امروز ایران با زمان رژیم پهلوی گفت: هر چه از دوران ستم‌شاهی بیشتر فاصله بگیریم بلوغ سینمای ایران بیشتر می شود. به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر خادمی، تهیه‌کننده کهگیلویه وبویراحمدی در گفت و گو

ساعت: ۱۰:۴۰
منتشر شده در مورخ: ۱۳۹۹/۱۱/۰۷
شناسه خبر: ۱۷۰۱۵۸۵

امیر خادمی تهیه‌کننده کهگیلویه وبویراحمدی در خصوص تفاوت سینمای امروز ایران با زمان رژیم پهلوی گفت: هر چه از دوران ستم‌شاهی بیشتر فاصله بگیریم بلوغ سینمای ایران بیشتر می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر خادمی، تهیه‌کننده کهگیلویه وبویراحمدی در گفت و گو با پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی گچساران نیوز گفت: سینما قبل از انقلاب یک سینمای برگرفته از تفکر غرب بود و همانگونه که می دانید سینمای غرب نیز بیشتر در حوزه استفاده زنان به عنوان یک ابزار و کلای بیشتر مطرح است.

وی ابراز داشت: سینمای برگفته از غرب بعد از پیروزی انقلاب مردمی در سال ۵۷ برای همیشه به زباله دان تاریخ پیوست و استفاده از زن به عنوان یک ابزار در سینمای ایران برچیده و زن به عنوان یک انسان با کرامت شناخته شد.

این تهیه کننده کهگیلویه وبویراحمدی افزود: ما اگر بخواهیم سینما بعد و قبل از  انقلاب  را در ابعاد متخلف مورد بررسی قرار دهیم می توان گفت: در آن زمان طاغوت مردم، را در درک و فهم پایینی نگهداشته بودند که با برچیده شدن نظام ستم شاهی و به ثمر نشستن انقلاب اسلامی فیلم ها و محتویات آن بیشتر به سمتی رفته که به انسان کمک کند تا راه سعادت و درست زندگی کردند را برگزیندو یک انسان کامل تبدیل شود.

خادمی اذعان داشت: در زمان شاه ملعون به زن به عنوان کالا نگاه می شد ولی ظهور انقلاب اسلامی باعث شده تا کشور، مردم و سینما پیشرفت کند و مردم از نظر فرهنگی رشد قابل توجی را طی کنند و این رشد فرهنگی باعث رشد سینمای کشور نیز شد.

خادمی با بیان اینکه: هر چه از دوران ستم‌شاهی بیشتر فاصله بگیریم بلوغ سینمای ایران بیشتر می شود گفت: با گذر زمان فیلم های ما در سطح جهان بیشتر و بهتر مطرح می شود و این موضوع نشان گر آن است که به هیچ وجه نمی توان سینمای امروز را با سینمای دوران طاغوت مقایسه کرد.

وی خاطرنشان کرد؛ امروز  و با فاصله گرفتن از سینمای غرب بیشتر فیلم های که در سینمای ایران تولید می شود محتویان آن بیشتر به سمت شناخت انسان است گفت: با توجه به اینکه سینمای غرب در کنار محتویاتی که دارد مبتذلیات را نیز رونق می دهد، این موضع اصل بنیاد خانواده و دین را هدف قرار داده است.

خادمی گفت: سینمای غرب و قبل از انقلاب اسلامی سعی کردد با ترویج این موضع که زن یک وسیله ابزاری است و با پایین آوردن جایگاه زن حجاب به عنوان یک رکن اساسی در اسلام را مورد هدف قرار دهند که با پیروزی  انقلاب اسلامی زن کاملا جایگاه خود را به دست آورد و فیلم های و محتویات آن بیشتر برگرفته از محتویات و فرهنگ دین اسلام و ایرانی شد و این موضوع نشان دهند تفاوت فحاش در بین سینمای قبل و بعد از انقلاب است.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تریبون زاگرس قطب نما زاگرسیون زاگرسیون اعلام وصول پایگاه خبری