معضلی به نام همراه بیمار در بیمارستان “شهید جلیل” یاسوج
ساعت: ۱۴:۲۳ منتشر شده در مورخ: ۱۳۹۹/۰۸/۲۸ شناسه خبر: ۱۶۶۸۴۱۴ بیماران کرونایی که وارد بیمارستان شهید جلیل شهر یاسوج می شوند گاهی در اورژانس این بیمارستان همراهان زیادی را با خود به بیمارستان می آورند، که این مسئله با توجه به شرایط موجود به یک آسیب جدی تبدیل شده است. به گزارش شبکه اطلاع رسانی
ساعت: ۱۴:۲۳
منتشر شده در مورخ: ۱۳۹۹/۰۸/۲۸
شناسه خبر: ۱۶۶۸۴۱۴
بیماران کرونایی که وارد بیمارستان شهید جلیل شهر یاسوج می شوند گاهی در اورژانس این بیمارستان همراهان زیادی را با خود به بیمارستان می آورند، که این مسئله با توجه به شرایط موجود به یک آسیب جدی تبدیل شده است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس کرونا در کهگیلویه و بویراحمد به وضعیت بحرانی رسیده است، به گونه ای که اصناف تعطیل، ترددها با محدودیت، تجمعات عروس و عزا لغو و حتی به دلیل شیوع این بیماری اتخاذ برخی جریمه های ریالی در دستور کار قرار گرفت.
در کنار تصمیمات اتخاذ شده برای مقابله با شیوع کرونا برخی موضوعات تصمیمات ستاد کرونا را تحت شعاع قرار داده یا کم اثر می کند، به عنوان مثال برگزاری جلسات شلوغ تودیع و معارفه، باز بودن برخی مناطق گردشگری، عدم توجه دقیق به پروتکل ها در ادارات و تجمعات عروسی و عزا از این دست موضوعات است.
به تازگی آنچه که سبب افزایش خطر و سبب افزایش شمار مبتلایان به کرونا شده است حضور افرادی به عنوان همراه بیمار در کنار بستری شدگان در بیمارستان شهید جلیل است.
بررسی این موضوع نشان می دهد کسی که برای درمان کرونا ویروس وارد بیمارستان می شود باید چند روزی را در بیمارستان بستری باشند، اما حضور همراه در کنار یک فرد کرونایی امکان ابتلای او را مضاعف و سبب انتقال بیماری به افراد سالم در جامعه می شود.
باید گفت حضور همراه بیمار آنهم در شرایط قرنطینه یک فرد کرونایی بدون در نظر گرفتن پروتکل های بهداشتی می تواند منشا و مرکز انتقال کرونا محسوب شود، در چنین شرایطی باید پرسید تا چه اندازه اولویت دارد فردی به عنوان همراه بیماری کرونایی در بیمارستان حضور داشته باشد، یا اینکه آیا ضرورت یا مقررات خاصی جهت حضور همراه وجود دارد؟
در پایان می توان بررسی کرد حضور همراه در کنار یک فرد کرونایی در بیمارستان شهید جلیل کدام خطرات را می تواند داشته باشد و اینکه آیا خود کادر درمان نظیر پرستار و یا هر شخص که روند بهبودی بیمار را کنترل می کند، آیا از پس نگه داری، مراقبت و توجه به نیازهای بیمار به دلیل حساسیت کاری، مشغله در دیگر امورات بیمارستان برنیامده که نیاز به یک همراه برای فرد کرونایی وجود دار، در هر صورت توجه به این امر برای سلامت دیگر اقشار جامعه مهم و حیاتی به نظر می رسد.
انتهای پیام/
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0