سد آبریز؛ یکی از مهمترین راههای پیشرفت کشاورزی کهگیلویه/ تامین ۲۰ هزار هکتار آب اراضی کشاورزی استان از طریق سد آبریز+تصاویر
ساعت: ۱۰:۳۳ منتشر شده در مورخ: ۱۳۹۹/۰۷/۱۵ شناسه خبر: ۱۶۵۴۴۵۰ در بازدید از سد آبریز و با حضور معاون وزیر نیرو مطرح شد؛ نماینده کهگیلویه بزرگ در مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از راههای برونرفت کهگیلویه بزرگ و پیشرفت کشاورزی این حوزه احداث سد آبریز است که می تواند کمک بزرگی به این منطقه کند.
ساعت: ۱۰:۳۳
منتشر شده در مورخ: ۱۳۹۹/۰۷/۱۵
شناسه خبر: ۱۶۵۴۴۵۰
در بازدید از سد آبریز و با حضور معاون وزیر نیرو مطرح شد؛
نماینده کهگیلویه بزرگ در مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از راههای برونرفت کهگیلویه بزرگ و پیشرفت کشاورزی این حوزه احداث سد آبریز است که می تواند کمک بزرگی به این منطقه کند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس عصر روز گذشته هیئتی متشکل از معاون وزیر نیرو، نماینده مردم کهگیلویه بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی، معاون عمرانی استاندار، مدیرعامل آبفای استان, فرماندار شهرستان کهگیلویه و جمعی از مدیران این شهرستان از سد آبریز شهرستان بازدید کردند.
در این بازدید حجت الاسلام والمسلمین محمد موحد اظهار داشت: یکی از مهمترین راههای برونرفت کهگیلویه بزرگ و پیشرفت کشاورزی این حوزه احداث سد آبریز است که می تواند کمک بزرگی به این منطقه کند.
نماینده مردم کهگیلویه بزرگ گفت: در پی تقاضایی که جهت سفر به حوزه انتخابیه داشتم همچنین همکاری و مساعدت مجموعه وزارت نیرو این سفر انجام گرفت.
حجتالاسلام موحد گفت: امیدوارم این بارقه امیدی که در مردم با این سفر بوجود آمد به منصه ظهور برسد و شاهد اجرایی شدن این سد باشیم.
وی اضافه کرد: احداث سد آبریز برای نجات مردم حوزه انتخابیه در کنار جاده دهدشت به پاتاوه و جهت برونرفت این حوزه است که امیدواریم شاهد رخت بستن این مظلومیت با عنایت خدا و توجهات رهبر معظم انقلاب از شهرستان باشیم.
نماینده کهگیلویه بزرگ تصریح کرد: این سد درمرحله کارشناسی است و کارهای اولیه انجام گرفته است و با همکاری وزارت نیرو و سازمان برنامه بودجه تا پایان سال جاری این پروژه اجرایی خواهد شد.
حجت الاسلام موحد افزود: همه مجموعه وزارت نیرو از جمله شخص وزیر، استاندار محترم و امور اب با همدلی و هم گرایی تاکنون همراهی داشتند.
بهروز مرادی مدیر عامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران در این بازدید گفت: مطالعات زمین شناسی سد آبریز انجام شده است امیدواریم مطالعات زیست محیطی این سد تا پایان سال جاری به اتمام برسد.
مرادی گفت: با معماری اجرایی و طراحی مدلی که برای منابع مالی این سد در دست داریم امیدواریم که با همکاری بانک ها بتوانیم بحث تامین مالی این سد را حل کنیم.
وی افزود: پس از اخذ مجوزهای زیستمحیطی عملیات اجرایی این سد آغاز خواهد شد همچنین با راه اندازی این طرح ۲۰ هزارهکتار اراضی کشاورزی همچنین آب شرب و صنعت تامین خواهد شد.
مرادی اظهار داشت: با توجه به مشارکت بخش عمومی وخصوصی واینکه بتوانیم از منابع مالی بانک ها و بخش عمومی استفاده کنیم پس از آن وقت مشخص خواهد شد هزینههای طرح را چقدر بخش خصوصی چقدر را بخش دولت پوشش خواهد داد.
محمد کهریزی مجری این طرح گفت: در محل سد در دست مطالعه آبریز هستیم که متجمع است مشتکل از سد، سامانه انتقال، نیروگاه و شبکه های آبیاری و زهکشی می باشد.
مجری طرحهای انتقال آب شرکت ملی آب بیان داشت: این سد یکی از اقتصادی ترین طرحهای آب کشور است، که ارتفاع سد ۱۵۰ متر، طول تاج ۳۷۰متر، حجم دریاچه ۱۵۰ میلیون مترمکعب و سد بتنی غلطکی rss می باشد.
وی افزود: این سد شامل بیست کیلومتر خط انتقال و یک نیروگاه ۳۰ مگابایتی در میان راه بر روی سامانه انتقال است و انتهای مسیر انتقال دشتهای دهدشت و چرام که حدود ۲۲ هزار هتکار را تحت پوشش قرار می دهد.
کهریزی بیان داشت: یک شاخص خوب این سد حداقل خسارت است که حدود ۲۰۰ هکتار زمین و اراضی در دریاچه سد قرار میگیرد که باید تعیین تکلیف شوند.
مجری طرحهای انتقال آب شرکت ملی آب تصریح کرد: ۱۵۰ میلیون متر مکعب تخصیص آب کشاورزی میباشد، ۱۵میلیون متر مکعب تخصیص آب شرب شهرهای دهدشت و چرام است.
وی در پایان گفت: یکی از امتیاز مهم این پروژه شرایط گردشگری این مجموعه است که در کنار جاده پاتاوه دهدشت قرار گرفته است و انشاءالله زودتر بتوانیم مطالعات این پروژه رو به پایان برسانیم تا زودتر به مرحله اجرا برسد.
در ادامه تصاویر تکمیلی آمده است؛
انتهای پیام/
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0