تولید ۹۲ تن عسل در شهرستان کهگیلویه
ساعت: ۱۶:۰۶ منتشر شده در مورخ: ۱۳۹۹/۰۶/۳۱ شناسه خبر: ۱۶۴۹۴۸۲ نریمان گفت: سالانه ۹۲۸۴۶ کیلو عسل طبیعی در شهرستان کهگیلویه توسط زنبورداران تولید میشود که میانگین تولید عسل از هر کندو ۶/۴ کیلوگرم از هر کندو است. به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس شهرستان کهگیلویه با داشتن طبیعت بکر و تنوع
ساعت: ۱۶:۰۶
منتشر شده در مورخ: ۱۳۹۹/۰۶/۳۱
شناسه خبر: ۱۶۴۹۴۸۲
نریمان گفت: سالانه ۹۲۸۴۶ کیلو عسل طبیعی در شهرستان کهگیلویه توسط زنبورداران تولید میشود که میانگین تولید عسل از هر کندو ۶/۴ کیلوگرم از هر کندو است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس شهرستان کهگیلویه با داشتن طبیعت بکر و تنوع گونههای مختلف گیاهی در دشتها و دامنه کوهها یکی از مناطقی است که تولید عسل در آن صورت می گیرد و زنبورداران این شهرستان با پرورش زنبور عسل به صورت سنتی سهم مهمی را در تولید عسل ناب و طبیعی دارند.
با توجه به کیفیت و ارزش بالای محصولات زنبورستانهای شهرستان کهگیلویه و اشتیاق زنبورداران منطقه زنبورهای بومی در شهرستان کهگیلویه پرورش داده می شوند.
نریمان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کهگیلویه نیز در گفت وگو با خبرنگار صبح زاگرس، گفت: سالانه ۹۲۸۴۶ کیلو عسل طبیعی در شهرستان کهگیلویه توسط زنبورداران تولید می شود که میانگین تولید عسل از هر کندو ۶/۴ کیلوگرم از هر کندو است.
نریمان گفت: عسل تولیدی این شهرستان از نظر ارزش و کیفیت تولید نسبت به سایر مناطق استان حائز اهمیت است.
وی افزود: در شهرستان کهگیلویه ۳۳۰ نفر بهره بردار در زنبورستان های عسل وجود دارد که از این تعداد جمعا ۱۹۸۷۳ کلنی زنبور وجود دارد.
میزان توزیع شکر بین زنبورداران در سال جاری ۴۵ تن بوده تا بتوانند برخی از نیاز های خود را برطرف کنند.
وی در ادامه ضمن تاکید بر حمایت از زنبورداران و کمک به ترویج و معرفی زنبورداران و محصول آن ها در بین گفت: زنبورداران کهگیلویه ای نیز مطالبات و مشکلاتی دارند که باید مورد بررسی قرار گرفته و در راه رفع آن ها کوشید.
مدیر اداره جهاد کشاورزی کهگیلویه گفت: از جمله مشکلاتی که این اقشار با آن مواجه هستند نبود نقدینگی است, کمبود و گرانی دارو نهادها خصوصا شکر, نبود کارخانه بسته بندی عسل , غیر فعال بودن تعاونی زنبورداران و نبود بازار مشخص برای فروش عسل است.
وی گفت: امسال با توجه به بارشهای مناسب و آگاهی یافتن باغداران در راستای گرده افشانی و تولید میوه می توان موجبات گسترش حرفه زنبورداری را ایجاد و به رویکرد فنی زنبورداران جهت افزایش تولید, بهره مندی از اصول بهره وری بیشتر، افزایش راندمان تولید و کیفیت طبیعی عسلهای تولیدی در شهرستان کمک کرد.
انتهای پیام/
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0