تاریخ انتشار : یکشنبه 23 شهریور 1399 - 3:26
کد خبر : 56466

جریان تحریف به‌دنبال هدایت فضای مجازی در کشور/ شبکه ملی اطلاعات ضامن رشد اشتغال و اینترنت ارزان است

جریان تحریف به‌دنبال هدایت فضای مجازی در کشور/ شبکه ملی اطلاعات ضامن رشد اشتغال و اینترنت ارزان است

ساعت: ۱۵:۳۷ منتشر شده در مورخ: ۱۳۹۹/۰۶/۲۱ شناسه خبر: ۱۶۴۶۰۳۵ آل داوود با اشاره به اینکه جریان تحریف فضای مجازی را در راستای منافع حزبی جناحی خود هدایت کرده گفت: از مزایای شبکه ملی اطلاعات رشد اشتغال و اینترنت ارزان است. به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس علیرضا آل داود در

ساعت: ۱۵:۳۷
منتشر شده در مورخ: ۱۳۹۹/۰۶/۲۱
شناسه خبر: ۱۶۴۶۰۳۵

آل داوود با اشاره به اینکه جریان تحریف فضای مجازی را در راستای منافع حزبی جناحی خود هدایت کرده گفت: از مزایای شبکه ملی اطلاعات رشد اشتغال و اینترنت ارزان است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس علیرضا آل داود در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به اینکه آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی در حالی شبکه زیر‌ساخت ملی خودشان را در دهه ۹۰ میلادی راه‌اندازی کردند که شبکه جهانی اینترنت متعلق به آنها بود گفت : آنها با راه‌اندازی شبکه امن، سریع، پاک و ارزان در کنار اینترنت مدیریت شده دنبال دفاع از مرزهای افکار عمومی‌شان بودند و این نکته بسیار قابل توجه است.

وی در ادامه افزود: امریکا در سال ۱۹۹۱ با راه‌اندازی شبکه زیر‌ساخت ملی خود، راه‌اندازی این شبکه را به‌صورت رسمی اطلاع‌رسانی کرد.

آل داود به خبرنگار ما گفت :عنوان «زیرساخت ملی اطلاعات یا بزرگراه اطلاعاتی نخستین بار در سال ۱۹۹۱ در ایالات متحده امریکا در قانون پردازش با کارایی بالا  توسط ال‌گور سناتور وقت امریکا، طرح شد و هدف از این طرح، تضمین استمرار رهبری ایالات متحده در پردازش با کیفیت بالا بود.

پژوهشگر و مدرس سواد رسانه ای با بیان اینکه مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی ایران در زمینه توسعه رایانش ابری در قوانین توسعه‌ای کشورهای چین، کره جنوبی و انگلستان نشان داد هر سه کشور مدل مشابه شبکه ملی اطلاعات را در خاک خود پیاده‌سازی کرده‌اند تاکید کرد: برای ایجاد دولت الکترونیکی بر بستر رایانش ابری تحقق شبکه ملی اطلاعات یک جزء اساسی است.

وی اذعان داشت :سرعت بالاتر و هزینه انتقال ترافیک پایین‌تر شبکه ملی اطلاعات نسبت به اینترنت جهانی موجب می‌شود شرکت‌های خارجی مایل به حضور در بازار فناوری اطلاعات کشور پیاده‌کننده شبکه ملی اطلاعات برای بهبود خدمات خود به سرمایه‌گذاری در حوزه فناوری اطلاعات آن کشور تشویق شوند.

آل داود با اذعان بر اینکه :اگر به بازار بسیار بزرگ صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات نگاهی بیندازیم، می‌بینیم سهم کشورمان از این  بازار، سهم بسیار اندکی است گفت: اگر شبکه ملی اطلاعات به صورتی که در اسناد بالادستی آمده، راه‌اندازی شود سالانه حداقل ۱۵۰ هزار شغل پایدار ایجاد شده و بیش از ۲ هزار میلیارد تومان در خرید پهنای باند اینترنت صرفه جویی خواهد شد.

او در ادامه اظهار داشت :از برکات راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات پاسخگو شدن سرویس‌های اینترنتی خارجی در ایران است .

این مدرس سواد رسانه ای با بیان اینکه راه‌اندازی این شبکه می‌تواند پیام‌رسانها، شبکه‌های مجازی خارجی و سرویس‌های دیگر را مجبور به اخذ مجوز، پرداخت مالیات، بکارگیری جوانان ایرانی در ارائه سرویس‌ها، پذیرش قوانین داخلی ایران، مقابله با جرایم اینترنتی و مجرمان در این فضا کند خاطر نشان کرد : جریان تحریف فضای مجازی را در راستای منافع حزبی جناحی خود هدایت کرده و منجر به هدر رفت هزاران میلیارد هزینه بیت‌المال و خسارات بسیاری در حوزه های هویتی-فرهنگی- اجتماعی و اقتصادی شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تریبون زاگرس قطب نما زاگرسیون زاگرسیون اعلام وصول پایگاه خبری