ضرورت راهاندازی مرکز اورژانس اجتماعی در لنده
ساعت: ۱۵:۲۵ منتشر شده در مورخ: ۱۳۹۹/۰۶/۲۲ شناسه خبر: ۱۶۴۶۳۴۷ باتوجه به روند رو به رشد برخی آسیبهای اجتماعی در سطح شهرستان لنده و نداشتن اورژانس اجتماعی در این شهرستان میطلبد که مسئولان استانی در خصوص راهاندازی این مرکز هرچه سریعتر اقدام کنند. به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از صبح زاگرس، هر جامعه
ساعت: ۱۵:۲۵
منتشر شده در مورخ: ۱۳۹۹/۰۶/۲۲
شناسه خبر: ۱۶۴۶۳۴۷
باتوجه به روند رو به رشد برخی آسیبهای اجتماعی در سطح شهرستان لنده و نداشتن اورژانس اجتماعی در این شهرستان میطلبد که مسئولان استانی در خصوص راهاندازی این مرکز هرچه سریعتر اقدام کنند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از صبح زاگرس، هر جامعه ای برای پاسخگویی به نیازهای مردم و حل یا کاهش مشکلات آنها تمهیداتی اتخاذ و برنامه هایی تدوین و اجرا می کند که کشور ما نیز از این قاعده مستثنی نیست.
گرچه این برنامه ها می تواند حسب شرایط مختلف موجود در کشور ها متفاوت باشد اما آنچه که مهم می باشد این است که بتوان مسایل و راهکارهای مناسب، شناخته و اجرا شوند . یکی از این برنامه ها در ایران “برنامه اورژانس اجتماعی” است، که حاصل فعالیت چند ساله سازمان بهزیستی کشور برای دسترسی سریع مددکاران و کارشناسان به برخی موارد اورژانسی در حوزه ناهنجاری های اجتماعی است.
با راه اندازی این مراکز در سطح کشور و باتوجه به تخصصی بودن و در دسترس بودن این مراکز بدون در نظر گرفتن زمان و مکان با رویکرد جامعه محوری می تواند نقش مهی در کاهش برخی ناهنجاری های اجتماعی از قبیل خودکشی،کاهش جرایم و جلوگیری از تشدید بحران و آسیب های اجتماعی و کاهش صدمات بر اقشار در معرض آسیب و آسیب دیده اجتماعی داشته باشد.
لذا حضور به موقع مددکاران اجتماعی و کارشناسان روانشناسی این مراکز در زمان وقوع برخی بحران ها می تواند نقش مهمی در کاهش ناهنجاری ها و مدیریت صحیح و منطقی بحران ها داشته باشد.
باتوجه به تخصصی بودن این مراکز خدمات متنوعی از قبیل خدمات مددکاری، روانشناسی، تربیتی، حقوقی، فرهنگی آموزشی به متقاضان با رویکرد نیاز سنجی ارائه می شود.
شهرستان لنده تنها شهرستان استان کهگیلویه وبویراحمد است که از داشتن اورژانس اجتماعی علیرغم وجود برخی آسیبهای اجتماعی زیاد نظیر خودکشی، اعتیاد، طلاق و سایر موارد محروم است و ایجاد چنین مرکزی در شهرستان لنده یک نیاز ضروری است.
حضور بنیاد مستضفعان بهعنوان یکی از مهمترین نهادهای محرومیت زدایی که سه سالی است در این شهرستان در راستای فعالیت های محرومت زدایی فعالیت دارد می تواند بخشی از نیاز این اورژانس را تامین کند تا در ارائه خدمات عام المنفعه به مردم بیشتر خدمت را ارائه کند.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان لنده در گفت وگو با خبرنگار این پایگاه خبری گفت: در حال حاضر اورژانس اجتماعی جهت حل مناقشات خانوادگی حاد(کودک آزاری، همسرآزاری، خودکشی و فرار از منزل) در سطح شهرستان لنده وجود ندارد و این درحالی است که یکی از ضروریات این شهرستان در جهت ارائه خدمات اجتماعی باتوجه به موارد متعدد و مراجعه به مقامات قضایی و انتظامی راه اندازی این مرکز را ضروری تر کرده است.
وی افزود: وجود بیش از یکصد نفرمعتاد متهاجر در سطح شهرستان لنده و درگیری های خانوادگی متعدد که دراین زمینه وجود دارد و ایحاد طلاق های توافقی که به تبع این موضوع به وجود آمده است تقاضای مردم و مسئولان را از سازمان بهزیستی برای بکارگیری نیروی مشاور و روانشناس در جهت پایین آوردن سطح آسیب های اجتماعی در این شهرستان دو چندان کرده است.
شیرزاد زکی نژاد تصریح کرد: هم اکنون اداره بهزیستی شهرستان لنده بهعلت نداشتن نیرو از مراکز خصوصی استفاده می کندکه باتوجه به محرمانه بودن مسائل حاد اجتماعی را به اداره بهزیستی شهرستان کهگیلویه ارجاع می دهد.
زکی نژاد اظهار کرد: باتوجه به بعد مسافت و مشغله کاری که در شهرستان کهگیلویه وجود دارد و روند رو به رشد آسیب های اجتماعی در لنده لازم است هرچه سریعتر تلاش برای راه اندازی مرکز اورژانس اجتماعی اقدامی عاجل صورت پذیرد.
انتهای پیام/
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0