آغاز مهاجرت معکوس به یک روستای متروکه با اجرای طرح پرورش مرغ بومی/جوان پشت تاوه ای امید را به روستا برگرداند+تصاویر و فیلم
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه؛جوان بهمئی با دریافت تسهیلات پرورش مرغ بومی توانست یک واحد فعال تولیدی زودبازده راه اندازی کند و به سود مطلوبی نیز برسد که همین امر منجر به بازگشت تعدادی دیگر از جوانان روستای خود و ترغیب و تشویق آنان به اشتغال زایی با سرمایه گذاری اندک شد.
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه؛جوان بهمئی با دریافت تسهیلات پرورش مرغ بومی توانست یک واحد فعال تولیدی زودبازده راه اندازی کند و به سود مطلوبی نیز برسد که همین امر منجر به بازگشت تعدادی دیگر از جوانان روستای خود و ترغیب و تشویق آنان به اشتغال زایی با سرمایه گذاری اندک شد.
مظفر مجیدی توانست با راه اندازی یک واحد تولیدی پرورش مرغ بومی در روستای پشت تاوه از توابع بخش مرکزی بهمئی،کورسوی امیدی برای بازگشت روستائیان به این روستای متروکه روشن کرد.
وی گفت:زمانی که به روستا برگشتم تنها چند دامدار به صورت فصلی در اینجا زندگی می کردند و اهالی روستای ما، با مهاجرت به شهرهای دیگر روستای را متروکه کرده بودند اما در حال حاضر تعدادی از آنان برگشته و تعدادی دیگر در حال تدارک بازگشت به روستا و سرمایه گذاری هستند.
مجیدی با بیان اینکه با حمایت بسیج سازندگی توانستم جرقه بازگشت به روستا را بزنم و خیلی خوشحالم که بار دیگر شاهد احیای روستای خود و رونق اشتغال و دیگر فعالیت ها و دورهمی های روستایی خود باشم.
این کارآفرین بهمئی تصریح کرد:پرورش مرغ بومی یکی از مطلوبترین راه های ایجاد کسب و کار کوچک با درآمدی قابل قبول در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی است.
وی افزود:مرغ بومی یا همان مرغهایمحلی ، نوعی نژاد بسیار مقاوم در برابر بیماری ها و شرایط آب و هوایی بهشمار میآید ؛ در مقابل بیماریها، گرما و سرما تحمل بالایی دارند و این مزیت باعث میشود که ایجاد یک واحد تولیدی مرغبومی نهتنها هزینههایتان را کاهش میدهد بلکه شما را با ضرر و زیان کمتری ناشی از تلفات هم کمک میکند.
مجیدی فر خاطرنشان کرد:بنده با توجه به علاقه ای که به پرورش مرغ بومی داشتم به بسیج سازندگی شهرستان مراجعه کردم و ۱۱۰میلیون ریال تسهیلات در قالب اقتصادی مقاومتی دریافت کردم.
وی افزود: با این مبلغ تعدادی مرغ مولد و جوجه مرغ و بوقلمون خریداری کردم و از سال گذشته تاکنون شروع به فعالیت کردم و در کنار خودم توانستم یک نفر دیگر را هم مشغول به کار کنم .
مجیدی فر ادامه داد:از کسانی که بیکار هستند، می خواهم که به مشاغل زودبازده و کم هزینه مانند چنین طرحی روی بیاورند تا در کمترین زمان به سود مطلوب برسند.
این کارآفرین بسیجی با بیان اینکه پایه اقتصاد مقاومتی حمایت از تولید داخلی و اعتماد به نسل جوان است، افزود: تسهیلات اقتصاد مقاومتی که از سوی بسیج سازندگی و سپاه به کارآفرینان اعطا می شود، کمک بزرگی در راستای ایجاد اشتغالزایی و کمک به رفع مشکلات معیشتی و اقتصادی خانواده ها کرده است.
وی مهم ترین مشکل کنونی سد راه پرورش طیور را گرانی دان عنوان کرد و خواهان پیگیری مسئولان در این زمینه شد.
در ادامه تصاویر و کلیپی از این طرح کوچک زودبازده اقتصاد مقاومتی مشاهده کنید:
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0