به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه عملیات ساخت بیمارستان ۳۲ تختخوابی شهرستان لنده که در زمینی با زیربنای ۴ هزار و ۵۰۰ متر مربع و در فاز اول با صرف اعتباری بالغ بر ۶ و نیم میلیارد تومان و با مشارکت بنیاد علوی در ۳ طبقه ساخته خواهد شد، با حضور دکتر تقوی نژاد آغاز شد.
سی تی اسکن دهدشت تامین خواهد شد
وی در بازدید از بیمارستان امام خمینی(ره) شهرستان دهدشت، در جریان مشکلات و کمبودهای این مرکز درمانی قرار گرفت. دکتر تقوی نژاد در حاشیه این بازدید گفت: در جلسه ای که با مسئولان این شهرستان داشتیم، تهیه یک دستگاه سی تی اسکن برای شهرستان کهگیلویه و بیمارستان دهدشت مطرح شد و با هماهنگی معاونت درمان وزارت بهداشت، به زودی این دستگاه تامین خواهد شد.
تکمیل زیرساخت های سلامت در شهرستان کهگیلویه
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت افزود: مدت زیادی از عملیات اجرایی و ساخت مرکز جامع سلامت در دهدشت گذشته و مقرر شد که اعتبار مناسب جهت تکمیل این پروژه تامین شود. یکی از کارهایی که ضرورت جدی برای شهرستان کهگیلویه دارد و باید به زودی به نتیجه برسد، اتمام پروژه بخش تسهیلات زایمانی است که عملیات اجرایی آن باید با تامین اعتبارات مورد نیاز، تکمیل شود. همچنین برای تکمیل پروژه کلینیک ویژه تخصصی دهدشت اعتبارات لازم در اختیار استان قرار گرفت و به زودی این پروژه به بهره برداری می رسد.
توسعه یا جایگزین بیمارستان دهدشت نیاز به بررسی همه جانبه دارد
وی ادامه داد: بحث توسعه بیمارستان امام خمینی(ره) دهدشت یا بیمارستان جایگزین، نیاز به بررسی همه جانبه دارد که از اولویت هایی است که با توجه به شرایط مالی دولت باید به آن پرداخته شود.
دکتر تقوی نژاد در خصوص مطالبات پزشکان و پرستاران این بیمارستان، گفت: شاید حدود یک سال پیش بود که از این بیمارستان بازدید کردم و آن زمان، مطالبات همکاران ما با ۲۴ ماه تاخیر پرداخت می شد که بلافاصله از طریق سازمان بیمه سلامت و تامین اجتماعی، بخشی از مطالبات تامین شد و از محل کمک های مختلفی که در اختیار وزارت بهداشت بود، به نحوی عمل شده که ۱۰ ماه از معوقات کاهش یافته و متوسط پرداخت مطالبات آنها بین ۱۲ تا ۱۳ ماه است.
بازدید از بیمارستان در حال ساخت شهرستان چرام و ابراز نارضایتی از پیشرفت پروژه
وی همچنین از بیمارستان ۳۲ تختخوابی شهرستان چرام که با ۱۵ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجرا است، بازدید کرد و گفت: با بررسی های انجام شده تا کنون و با توجه به اینکه منابعی برای این پروژه از سالهای گذشته در نظر گرفته شده بود، چیزی که الان مشاهده می کنیم، روند مطلوبی از فعالیت پروژه نیست.
دکتر تقوی نژاد اضافه کرد: گرچه در چندماه گذشته، دانشگاه علوم پزشکی تلاش کرد که با برگزاری یک مناقصه، به وضعیت اجرایی و فنی پروژه بیمارستان در حال ساخت چرام بدهد اما مهلتی برای پیمانکار در نظر گرفته و به او ابلاغ می شود و در صورتی که بتواند مطابق با مفاد قرارداد و زمان در نظر گرفته شده، پروژه را فعال و ادامه دهد، قطعا وزارت بهداشت حمایت مالی و فنی خواهد کرد. انتظار ما از کسانی که طرف قرارداد هستند این است که به مفاد قرارداد پایبند باشند و اولویت اول فعالیت عمرانی خودشان را اتمام این پروژه قرار دهند اما اگر این روند، مطلوب نباشد، تصمیمات دیگری اتخاذ خواهد شد.
بهره برداری از بیمارستان نرگسی گچساران ظرف ماه های آینده
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت در حاشیه بازدید از بیمارستان ۱۴۰ تختخوابی در حال ساخت نرگسی گچساران گفت: از همه افرادی که در ساخت این پروژه در زمینه تامین اعتبار، عوامل اجرایی، سازمان راه و شهرسازی و دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد تشریک مساعی کردند، تشکر میکنم.
وی افزود: پروژه بیمارستان نرگسی گچساران بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و اعتبارات مورد نیاز برای تکمیل فضای فیزیکی این بیمارستان از محل یک میلیارد یورو که مورد موافقت مقام معظم رهبری قرار گرفته، تامین شده و تجهیزات آن که بر عهده وزارت بهداشت بوده به طور کامل به استان ارسال شده و تجهیزات ۴ گانه آن در مرحله مناقصه قرار دارد و در صورت همکاری امیدواریم ظرف ۳ تا ۴ ماه آینده این پروژه مهم درمانی به بهره برداری برسد.
افتتاح ۸۴ بیمارستان جدید در کشور تا اردیبهشت ۱۴۰۰
دکتر تقوی نژاد خاطرنشان کرد: از هفته آینده تا تا پایان اردیبهشت، ۸۴ بیمارستان در سطح کشور افتتاح می شود که برخی از آنها از طریق ویدیوکنفرانس و با دستور رییس جمهور به بهره برداری می رسد و این بیمارستانها بیشتر از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند. همچنین تا پایان سال ۱۷۰۰ پروژه بهداشتی نیز در کشور افتتاح می شود.
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت یادآور شد: تا کنون حدود ۳۰ درصد از یک میلیارد یورو که با موافقت مقام معظم رهبری باید برای مدیریت کرونا اختصاص یابد، پرداخت شده و بخشی از این اعتبارات برای تکمیل پروژه های در حال اتمام و تجهیزات، بخشی برای جبران زیان بیمارستانها، بخشی برای رسیدگی به وضعیت پرسنل و بخشی دیگر نیز برای تامین لوازم حفاظت فردی و تجهیزات مورد نیاز در نظر گرفته و هزینه شده است.
انتهای پیام/
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0