با این میوه چهار فصل از پوکی استخوان پیشگیری کنید!
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه موز میوه ای است با ارزش غذایی بالا و خواص فراوان! موز به دلیل داشتن طعمی خوشمزه و راحتی مصرف علاقه مندان زیادی دارد. این میوه مغذی به صورت متوسط ۸۹ کیلوکالری انرژی دارد. مصرف موز به پیشگیری از بیماری های گوارشی کمک زیادی خواهد کرد. خواص موز
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه موز میوه ای است با ارزش غذایی بالا و خواص فراوان! موز به دلیل داشتن طعمی خوشمزه و راحتی مصرف علاقه مندان زیادی دارد. این میوه مغذی به صورت متوسط ۸۹ کیلوکالری انرژی دارد. مصرف موز به پیشگیری از بیماری های گوارشی کمک زیادی خواهد کرد.
خواص موز و کاربردهای درمانی
کمک به درمان اسهال و یبوست
موز حاوی فیبر غذایی بالایی است و مصرف آن به پیشگیری از یبوست کمک می کند. همچنین به دلیل خاصیت قابض مصرف آن به درمان اسهال نیز کمک خواهد کرد. به طور کلی موز به سلامت دستگاه گوارش کمک کرده و یک میوه مفید برای افراد دارای زخم معده است.
پیشگیری از سرطان
آنتی اکسیدان ها مهمترین مبارزان سرطان هستند. این میوه حاوی مواد آنتی اکسیدان است و از این رو در پیشگیری از سرطان موثر است.
تخفیف افسردگی، کمک به ترک سیگار
موز سرشار از ویتامین های ب۱۲، ب۶ و پتاسیم است و به همین دلیل، به رفع افسردگی و استرس کمک شایانی می کند. جالب است بدانید، زمانی که دچار استرس می شوید، میزان سوخت و ساز افزایش پیدا می کند و سطوح پتاسیم افت می کند. از این رو، مصرف موز می تواند سطوح پتاسیم را به حالت عادی بازگرداند و احساس آرامش را در بدن ایجاد کند. همچنین مصرف این میوه می تواند به احیای نیروی بدن و خنثی سازی آثار ترک نیکوتین کمک کند.
پیشگیری از پوکی استخوان
موز با داشتن فسفر و آهن می تواند به حفظ سلامت و قدرت استخوان ها کمک کند و برای پیشگیری از پوکی استخوان مفید است.
تقویت بینایی
موز حاوی ویتامین آ است. این ویتامین برای حفاظت از چشم ها، تقویت و بهبود بینایی مفید است.
نکات و توصیه های پزشکی
با وجود خواص فراوان و ارزش غذایی بالای موز، مصرف این میوه در موارد زیر باید با احتیاط همراه باشد:
برخی افراد، به ویژه کودکان ممکن است نسبت به موز حساسیت داشته باشند.
مقدار پتاسیم موز نسبتا زیاد است، بنابراین بیماران با نارسایی کلیه، باید در مصرف موز احتیاط کرده و از زیاده روی در مصرف آن خودداری کنند.
موز، میوه ای نفاخ است و زیاده روی در مصرف آن، به ویژه برای افراد با مزاج بلغمی (سرد و مرطوب)، باعث تولید گاز معده می شود.
برای بهره مندی کامل از ارزش غذایی موز و خواص آن، توصیه می شود این میوه را در میان وعده صبح مصرف کنید. بدترین زمان برای خوردن این میوه پس از صرف کامل وعده غذایی به ویژه شب هاست، چراکه باعث گرسنگی و تحریک اشتها می شود. اگر بعد از وعده غذایی موز بخورید، میل به خوردن مجدد غذا افزایش پیدا می کند و در نتیجه زمینه چاقی و افزایش وزن به وجود می آید.
منبع: زومیت
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0