تاریخ انتشار : جمعه 27 تیر 1399 - 20:35
کد خبر : 54773

گلایه شهردار یاسوج از کنده کاری های رهاشده خیابان های شهر/تبدیل کهگیلویه و بویراحمد به استان سبز در سال ۱۴۰۰ / افزایش ۳۰درصدی مصرف آب در استان

گلایه شهردار یاسوج از کنده کاری های رهاشده خیابان های شهر/تبدیل کهگیلویه و بویراحمد به استان سبز در سال ۱۴۰۰ / افزایش ۳۰درصدی مصرف آب در استان

[ad_1] به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه نشست هم اندیشی دستگاه های خدمات رسان با حضور مدیران و روسای ادارات در ساختمان دولت برگزار شد. در این جلسه شرکت های دولتی آبفای استان، مخابرات، شرکت توزیع نیروی برق، شرکت گاز استان، آب و منطقه ای استان، شهرداری، مدیران دفاتر شهری و روستایی، فرماندار

[ad_1]

به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه نشست هم اندیشی دستگاه های خدمات رسان با حضور مدیران و روسای ادارات در ساختمان دولت برگزار شد.

در این جلسه شرکت های دولتی آبفای استان، مخابرات، شرکت توزیع نیروی برق، شرکت گاز استان، آب و منطقه ای استان، شهرداری، مدیران دفاتر شهری و روستایی، فرماندار بویراحمد به نمایندگی از فرمانداران استان حضور داشتند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان در این نشست با اشاره به موضوع کرونا گفت: مصوبات کرونا در استان و کشور در کمیته کرونا مشخص و عملیاتی با برنامه مدون و با تمام تلاش به صورت شبانه روزی برای روشنایی خانه های مردم و جلوگیری از خاموشی گام برداشتند.

راهزادی با تاکید بر کاهش نرخ خاموشی در ایام کرونا گفت: تلاش این است تمام پروژه تعیین و تکلیف شود.

شهردار یاسوج با اشاره به خدمات رسانی به شهروندان گفت: یک سری فعالیت هایی داریم به دلیل اینکه مدت زمان پروژه ها طولانی می شود سبب نارضایتی می شود و از دستگاه های آب و فاضلاب درخواست کمک داریم زیرا در سطح شهر دستگاه های خدمات رسان کنده کاری ها را به حساب شهرداری می گذارند و باید برنامه و اقدام مشترکی مانند طرح بازآفرینی در قالب کد نام دستگاه و مشخصات زمان شروع و اتمام مشخص باشد، تمام آسفالت و روکشی های که شده با کنده کاری ها تخریب می شود.

مقدم با اشاره به برنامه های شهرداری در مبحث کرونا گفت: با همراهی علوم پزشکی اقدامات خوبی صورت گرفته است و در این راه تلفات زیادی دادیم، در شهر یاسوج زیرساخت ها فرسوده شده و چند دهه کاری بر روی آنها صورت نگرفته است.

مقدم اضافه کرد: دستگاه های خدمات رسان مانند برق و آب باید همکاری داشته تا کنده کاری های مشکلاتی را ایجاد نکنند.

مدیر عامل شرکت آبفای استان با اشاره به اهمیت آب گفت: دستگاه های خدمات رسان مانند آب و فاضلاب کار سختی دارند در روستا های از ۱۹۷ ایستگاه آب را در مخازن پمپاژ می کنیم، دستگاهی که دچار سوختگی می شد مدت زمانش طول می کشد تا تعزیرات انجام گیرد و با وجود محدویت منابع کار ها مشکل می شود که باید دستگاه رزرو تهیه شود، از سال ۹۹ تا الان ۳۲ دستگاه و هزینه تعمیرات در سال گذشته ۱میلیارد و در سال جاری ۵۰۰ میلیون تومان بوده است، تعداد شکستگی در سال ۹۸،  ۸۴۹۹ مورد در شهرستان ها و عمده در شهر یاسوج بوده است.

پاسره در ادامه افزود: شکستگی لوله های شهر یاسوج ناشی از فرسودگی نیست، اما به علت فشار زیاد تخریب می شود.

وی افزود: در خصوص کرونا به عنوان دستگاه لجستیک در بحث تولید  آب نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد مصرف آب بیشتر شد و هر لیتر آب ۲ هزار تومان هزینه داد و چیزی حدود ۲۵۰ هزار  لیتر آب ژاول به سفارش علوم پزشکی و شهرداری و دهیاری ها تولید شد.

مدیر عامل شرکت گاز استان در این نشست با اشاره همکاری دستگاه ها گفت: ۱۰۰۰ روستا قابلیت گازرسانی دارد، در سال ۱۴۰۰ کهگیلویه و بویراحمد به عنوان استان سبز نامگذاری خواهد شد.

خادم بیان کرد: پیشنهاد دادم به معاونت عمرانی برخی پروژه ها انجام نشدنی است.

فیلی در پاسخ گفت: این موضوع حل شدنی است.

خادم گفت: با توجه به توپوگرافی هزینه ها برای خانوارها بیش از ۱۲ میلیون و حتی تا ۳۰ میلیون هزینه می کنند.

مدیرعامل شرکت مخابرات استان نیز با اشاره به همکاری معاونت عمرانی و تقدیر و تشکر از او گفت: نزدیک به ۶ هزار شماره تلفن جایگزین در سرابتاوه  و بیش از ۱۵۰ کیلومتر فیبر نوری داشتیم و تلاش داریم اینترنت را به روستا ها برسانیم و تا پایان سال کلیه روستا های بالای ۲۰ خانوار از نعمت اینترنت خانگی بهره مند خواهند شد و همچنین مدارس از اینترنت پرسرعت بهره مند خواهند شد.

امیری افزود: دولت ۶هزار کیلومتر در نظر گرفته بود که در استان ۱۲۰ کیلومتر اختصاص یافت، اما در خصوص مسیر ها مشکلاتی وجود دارد که تقاضا داریم این موضوع بررسی و حل شود.

فرماندار شهرستان بویراحمد در این نشست با اشاره به مشکلات روستاها گفت: خرابی پمپ های آب در مناطق روستایی،  موضوع تصفیه خانه اضطراری  شهر یاسوج، و همچنین در برخی مناطق روستایی مانند لوداب پوشش اینترنت همراه وجود نداشت.

کناری گفت: در بخش لوداب به سامانه شاد دسترسی نداشتند که شرکت مخابرات باید با توجه به نزدیکی به مهر و ایام مدارس در این راستا تلاش کند.

وی افزود: برای اولین بار عروسی در منطقه نرگاه با توجه به بیماری کرونا و خطرات آن و با  همکاری دهیار و شورا و پلیس تعطیل شد.

مدیر عامل آب منطقه ای استان گفت : ارائه تخفیفات به مشترکین، شیفت بندی در طرح ها سبب کندی آنها شده است.

فرهادی افزود: با توجه با افزایش مصرف آب سعی شد مسائل قانونی با سخت گیری کمتری دنبال شود، راه اندازی ایستگاه جدید پمپاژ آب در سروک و دشت روم در دستور کار قرار گرفت.

انتهای پیام/



[ad_2]

لینک منبع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تریبون زاگرس قطب نما زاگرسیون زاگرسیون اعلام وصول پایگاه خبری