نان بی کیفیت و قیمت بالا درکهگیلویه وبویراحمد
[ad_1] به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه ، نان به عنوان یکی از استراتژیک ترین محصول در سبد غذایی خانوارهای کهگیلویه وبویراحمدی است چرا که با توجه به وضعیت معیشتی مردم این استان و کاهش سطح درآمدی آنان و ناپایداری اوضاع اقتصادی خانوارها این محصول به عنوان یکی از استراتژیک ترین محصول در
[ad_1]
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه ، نان به عنوان یکی از استراتژیک ترین محصول در سبد غذایی خانوارهای کهگیلویه وبویراحمدی است چرا که با توجه به وضعیت معیشتی مردم این استان و کاهش سطح درآمدی آنان و ناپایداری اوضاع اقتصادی خانوارها این محصول به عنوان یکی از استراتژیک ترین محصول در بین آنان محسوب می شود.
با افزایش ۱۵درصدی قیمت نان توسط شورای نرخ گذاری نان در استان کهگیلویه وبویراحمد شاهد موجی از گلایه مندی شهروندان در بیشتر شهرهای این استان به واسطه کیفیت پایین نان و سبکی وزن چانه و تمکین از عرضه نان به صورت کیلویی هستیم .
این در حالی است که در بیشتر شهرستان های همجوار استان کهگیلویه وبویراحمد نان را بر اساس وزن به مشتریان ارائه می دهند که در این بین هم حقوق فروشنده در نظر گرفته می شود و هم حقوق مصرف کننده ولی با افزایش قیمت نان و افزایش چانه عملا نان و وزن چانه همانند روال قبلی بوده و به لحاظ کیفی نیز هیچ تغییری در نان پخته شده شاهد نیستم.
در سطح شهرستان لنده بیش از ۱۵واحد خبازی با سهمیه دولتی و آزاد پز درحال ارائه خدمات به شهروندان هستند که از این تعداد فقط تعداد انگشت شماری توانستند رضایت شهروندان را به لحاظ کیفی تامین کنند که همین تعداد نیز به لحاظ مقایسه با شهرهای همجوار نیز به لحاظ کیفی در کمترین سطح ممکن هستند.
شهروندان لنده ای نیز با گلایه از عدم نظارت ها و عدم ارتقای سطح کمی و کیفی نان به خصوص بعد از گرانی نان این دغدغه خود را به مسئولان در محافل عمومی و دیدار های خصوصی عنوان کرده اند.
فرماندار شهرستان لنده نیز در جلسه کارگره تنظیم بازار این شهرستان در واکنش به افزایش قیمت نان گفت: افزایش قیمت نان می تواند یک حرکت در جهت ارتقای سطح کمی و کیفی نان باشد ولی وقتی عملا هیچ تغییری در ارتقای سطح کمی و کیفی شاهد نیستم باید تصمیمی منطقی برای کاهش سطح نارضایتی های عمومی از وضعیت نان گرفت.
وی افزود: وقتی بیشتر شهروندان در برخی شهرهای ما نان را نسیه میگیرند باید بحث نظارت بر نان و کیفیت به درستی صورت گیرد که در بحث مسائل بهداشتی نیز این مهم رعایت شود.
سید خدادوست موسوی تصریح کرد: تشدید نظارت ها و بررسی و ارتقای سطح کمی و کیفی قیمت نان از مهمترین دغدغه های مردم است که مسئولان مربوطه باید این نظارت ها و شاخص های کیفی در پخت نان را در خبازی های این شهرستان جدی بگیرند و با متخلفان نیز برخورد قاطع کنند.
انتهای پیام/
[ad_2]
لینک منبع
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0