ورود تب مالت، بیماری هزار چهره دامی به استان
[ad_1] به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه بهمنش ، مدیرکل دامپزشکی استان گفت: تب مالت بیماری مشترک انسان و دام و بیماری خطرناکی است، اما با رعایت بهداشت میتواند به راحتی آن را کنترل کرد. وی با اشاره به اینکه در مناطق مختلف کهگیلویه وبویراحمد از هزار دام مشکوک تست بروسلوز انجام شده
[ad_1]
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه بهمنش ، مدیرکل دامپزشکی استان گفت: تب مالت بیماری مشترک انسان و دام و بیماری خطرناکی است، اما با رعایت بهداشت میتواند به راحتی آن را کنترل کرد.
وی با اشاره به اینکه در مناطق مختلف کهگیلویه وبویراحمد از هزار دام مشکوک تست بروسلوز انجام شده است افزود: از این تعداد ۲۹ مورد مثبت اعلام شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان با تاکید براینکه این بیماری بیشتر کسانی که با دام سروکار دارند را درگیر میکند بیان کرد: مرکز بهداشت استان موارد مثبت را به دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.
وی با اشاره به اینکه دامهایی که به این بیماری مبتلا شده اند باید ذبح شوند گفت: یکی از علایم مهم این بیماری سقط جنین در دام است.
بهمنش افزود: سال گذشته ۲۵۰ هزار راس گوسفند و بز و ۲۴ هزار راس گاو و گوساله در زمینه تب مالت واکسینه شده اند.
مدیر کل دامپزشکی استان گفت: طرح واکسیناسیون دامها از تیرماه و هم زمان با تامین واکسن تب مالت آغاز میشود.
وی از مردم خواست از شیر جوشیده شده استفاده کنند و در صورت استفاده از گوشت قرمز گرم حتما ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری و سپس مصرف نمایند.
تب مالت به عنوان یکی از مهمترین بیماریهای مشترک انسان و دام محسوب میشود که به دلیل دارا بودن طیف وسیعی از علائم، بیماری هزار چهره نیز نامیده شده است.
به گفته کارشناسان، علائم تب مالت می تواند پس از چند هفته تا چند ماه، از بین رفته و دوباره بازگردد و در برخی افراد، تب مالت می تواند مزمن باشد و علائم آن تا چند سال و حتی پس از درمان نیز ادامه یابد.
باید توجه داشت که علائم و نشانه های بلند مدت این بیماری نیز شامل خستگی، تب، آرتریت و ورم مهره های ستون فقرات است.
[ad_2]
لینک منبع
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0