تاریخ انتشار : شنبه 31 خرداد 1399 - 8:04
کد خبر : 53631

شرط ورود فرزندان به فضای مجازی چیست؟/چرا ایران بی در و پیکرترین کشور در فضای مجازی است؟

شرط ورود فرزندان به فضای مجازی چیست؟/چرا ایران بی در و پیکرترین کشور در فضای مجازی است؟

[ad_1] به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه؛ دکترای روانشناس بالینی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد در ویژه برنامه ویتامین به تاثیر فضای مجازی بر روابط خانوادگی و شرایط ورود فرزندان به این فضا پرداخت.   دکتر شیرعلی خرامین تصریح کرد:  بزرگترین انقلاب رسانه ای در زندگی صنعتی بحث فضای

[ad_1]

به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه؛ دکترای روانشناس بالینی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد در ویژه برنامه ویتامین به تاثیر فضای مجازی بر روابط خانوادگی و شرایط ورود فرزندان به این فضا پرداخت.

 

دکتر شیرعلی خرامین تصریح کرد:  بزرگترین انقلاب رسانه ای در زندگی صنعتی بحث فضای مجازی است که می توان گفت یک انفجار بود نه یک انتخاب.

 

وی گفت: این انفجار نکات مثبت فراوانی مانند افزایش توانمندی های،آگاهی ها،ارتباطات و اطلاعات داشت اما به دلیل عدم ورود صحیح به فضای مجازی با بحران های زیادی مواجه هستیم.

 

دکتر خرامین خاطرنشان کرد: کشور ما از بی در و پیکر ترین کشورها از لحاظ فضای مجازی است، ما هیچ قید و بندی برای فضای مجازی کشورمان نداریم  که در هیچ جای دنیا اینگونه نیست.

 

وی افزود:ورود به این فضا در دیگر کشورها سن خاص و قوانین خاص دارد.

 

خرامین گفت: نحوه استفاده فرزندان از فضای مجازی یکی از مصیبت ها در کشور ماست که علت اصلی همین بی قید و بند بودن ورود به آن است.

 

 وی ادامه داد: ما بدون اینکه فرزند خود را از آسیب های فضای مجازی آگاه کنیم، اجازه استفاده را به فرزندمان می دهیم .

 

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی استان خاطرنشان کرد: در واقع فضای مجازی دوستی ارزشمند برای فرزندان است که به دلیل عدم استفاده صحیح به دشمنی بی رحم و وحشتناک برای آنها تبدیل شده است.

 

دکتر خرامین ادامه داد: اولین شرط فرزندان برای ورود به فضای مجازی این است که بنده زیر دبیرستان را اصلا برای ورود به فضای مجازی توصیه نمی کنم.

 

وی گفت: در دبیرستان هم باید حداقل والدین به این نتیجه برسند که فرزند توانایی لازم برای ورود را دارد و بعد از آن با شروطی اجازه دهند.

 

دکتر خرامین خاطرنشان کرد:شرط اول ورود آموزش کافی است، بزرگترین بحران جهان سوم همین است که قبل از اینکه تکنولوژی را ارائه دهیم، فرهنگ استفاده از آن را ارائه نکردیم.

 

وی در مورد تاثیر ترساندن فرزندان از کرونا توسط والدین،گفت: کودک زبان خاص خود را دارد، ما باید با زبان خاص خودش با او حرف بزنیم و حقایق را به او انتقال دهیم.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی استان افزود:اگر ما در این بین اغراق کنیم، کودک را وادار به مبتلا به بیماری می کنیم، بیماری هایی مانند شب ادراری،پرخاشگری ها و بداخلاقی که یکی از بارزترین نشانه هایی است که به ما اعلام می کند کودک در حال ورود به بحران روحی است.

 

دکتر خرامین گفت:از طرفی نگفتن واقعیت هم منجر به بی احتیاطی و ابتلای وی به بیماری می شود.

 

برای دیدن فیلم سومین قسمت ویتامین کلیک کنید.

سایر قسمت ها:

برای دیدن فیلم دومین قسمت ویتامین کلیک کنید.

برای دیدن فیلم اولین قسمت ویتامین کلیک کنید.

انتهای پیام/



[ad_2]

لینک منبع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تریبون زاگرس قطب نما زاگرسیون زاگرسیون اعلام وصول پایگاه خبری