مذاکره دوباره با امریکا حماقت محض است / دولت ترامپ به مذاکره نیاز بیشتری دارد
[ad_1] کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی آگاه در خصوص آسیب های مذاکره با آمریکا گفت: از تجربه ای که در ۴ دهه گذشته از مذاکره و ارتباط با آمریکا گرفته شد، همواره مشاهده شد، این کشور به هیچ کدام از قراردادها و تعهدات خود پایبند نیست. کامران غضنفری تاکید کرد: از توافق
[ad_1]
کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی آگاه در خصوص آسیب های مذاکره با آمریکا گفت: از تجربه ای که در ۴ دهه گذشته از مذاکره و ارتباط با آمریکا گرفته شد، همواره مشاهده شد، این کشور به هیچ کدام از قراردادها و تعهدات خود پایبند نیست.
کامران غضنفری تاکید کرد: از توافق الجزایر در سال ۵۹ با آمریکا که مدت زمان زیادی طول نکشید و تعهدات خود را نقض کردند، تا قضایای دوران جنگ، آزاد شدن گروگان های آمریکایی در لبنان در زمان یکی از روسای جمهور، و مذاکرات هسته ای از سال ۸۲ تا ۸۴، و همچنین توافقات برجام به هیچ کدام از این قراردادها پایبند نبودند، یعنی آمریکایی ها هواره سمبل خدعه، نیرنگ، در ۴ دهه گذشته بوده است.
وی در ادامه با اشاره به عدم درس گرفتن مسئولان دولتی از مذاکره با آمریکا،تاکید کرد: اینکه سیاست مداران و دولتمردان کشور ما از بدعهدی های آمریکا درس عبرت نمی گیرند، نکته ای تاسف بار است که در ۶ الی ۷ سال گذشته مشاهده شده اما احتمالا افرادی مانند رئیس و وزیر امور خارجه قصد ندارند از نقض قراردادها و بدعهدی ها درس عبرت بگیرند.
غضنفری با بیان این که اگر مسئولان ۵۰ بار دیگر از دشمن بدعهدی ببینند، باز هم ضربه خواهند خورد؛ ادامه داد: این موضوع به نظر می رسد ناشی از سهل اندیشی نباشد، زیرا آنها به اراده خود به دنبال مذاکره نمی روند، اگر به اراده آنها بود رهبر انقلاب به صورت مکرر در بیانات خود مسوولان را از مذاکره، یا مذاکره مجدد منع فرمودند، اما آنها پالس آمادگی برای مذاکره می فرستند.
این کارشناس مسائل سیاسی تاکید کرد: معنای این موضوع سادگی یا نادانی نیست بلکه به نظر می رسد تعمد در آن وجود دارد زیرا احتمالا مجبور هستند این موضوع را دنبال کنند یکی از دلایل این است که طرف های مقابل با اهرم های فشاری که در دست دارند این افراد را وادار به مذاکره می کنند.
وی گفت: در شرایطی که آمریکا شرایط بحرانی و سختی را طی می کند و در دو هفته اخیر تظاهرات زیادی در این کشور وجود داشته است بنابراین طرح مساله مذاکره یک اهرم برای دولت امریکا هم در شرایط فعلی و هم در آستانه انتخابات ریاست جمهوری است و دولت امریکا به این مذاکره نیاز دارد لذا انجام مذاکره در شرایط فعلی حماقت محض است.
غضنفری گفت: مجلس یازدهم باید تکلیف خود را با این مسئولان روشن کند، اینکه چرا مدام مخالف نظرات رهبر انقلاب و منافع جمهوری اسلامی ایران پالس مذاکره در شرایط ضعف دشمن ارسال می کنند؟ این پیام ها به مثابه ارسال پیام از موضع ضعف است در صورتی که کشور در اوج قدرت و اقتدار قرار دارد.
وی در پایان گفت: ارسال پیام ضعف یعنی نشان دادن تصویری ضعیف به دشمن، بنابراین مجلس باید تکلیف این افراد را یکسره کند، و از طریق استیضاح رئیس جمهور یا وزیر امور خارجه یک تصمیم انقلابی و قاطع گرفته شود و به این اقدامات خلاف منافع ملی پایان داده شود.
انتهای پیام/
[ad_2]
لینک منبع
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0