فرماندار لنده ؛ توسعه کشاورزی فرصتی طلایی برای منطقه /پیش بینی برداشت ۲۰هزار تن گندم و جو در لنده+ تصاویر
[ad_1] به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه، در اولین جلسه شورای کشت شهرستان لنده که به ریاست فرماندار این شهرستان در سالن احتماعات فرماندرای برگراز شد اخرین وضعیت کاشت، داشت و برداشت محصولات کشاورزی در این شهرستان مورد بررسی قرار گرفت. در این نشست حکمت همتی با اشاره به نامگذاری شعار سال
[ad_1]
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه، در اولین جلسه شورای کشت شهرستان لنده که به ریاست فرماندار این شهرستان در سالن احتماعات فرماندرای برگراز شد اخرین وضعیت کاشت، داشت و برداشت محصولات کشاورزی در این شهرستان مورد بررسی قرار گرفت.
در این نشست حکمت همتی با اشاره به نامگذاری شعار سال از سوی مقام معظم رهبری به نام جهش تولید گفت: کشاورزی به عنوان یکی از مهمترین قطب های تولیدی کشور محسوب می شود که توجه به این بخش باعث افزایش میزان تولیدات دامی و کشاورزی و باغات می شود.
وی افزود: در طی سال های گذشته تلاش های خوبی در جهت توسعه بخش باغات، کشاورزی، آبیاری صنعتی، تغییر کشت از سنتی به صنعتی، توجه به مناطق مستعد کشاورزی و توجه به زیرساخت های مهم این حوزه صورت گرفته است.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان لنده تصریح کرد:میزان کشت گندم آبی و دیم در شهرستان لنده امسال بیش از ۴۳۲۰هکتار و جو آبی و دیم به مقدار۲۳۵۰هکتار بوده است که با حمایت بنیاد علوی و ایجاد جاده های بین مزارع شاهد این افزایش بوده ایم.
همتی افزود: برابر پیش بینی های صورت گرفته میزان برداشت گندم و جو شهرستان لنده امسال بیش از ۲۰هزار تن می باشد که بخش اعظمی از این گندم توسط مراکز خرید غله شهرستان خرید تضمینی خواهد شد.
وی در ادامه تاکیدکرد: امسال بیش از ۵۹۰تن نهاده های کشاورزی بین کشاورزان، باغداران و صیفی کاران شهرستان لنده با نرخ دولتی توزیع شده است.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان لنده گفت: برای برداشت غلات امسال بیش از ۴۹دستگاه تراکتور و ۷دستگاه کمباین کار برداشت گندم و جوی مزارع شهرستان لنده را انجام خواهند داد.
وی درادامه خاطر نشان کرد: برای تامین سوخت این تعداد دستگاه نیز ۷۰هزار لیتر سوخت گازوئیل نیز تامین که از طریق سامانه ستاد سوخت توسط جهاد کشاورزی تائید و رانندگان می توانند با مراجعه به سایت نسبت به دریافت سهیمه سوخت خود اقدام کنند.
در ادامه نیز سید خدادوست موسوی با تقدیر از تلاش های جهاد کشاورزی گفت: یکی از مهمترین عوامل توسعه کشور توجه به بخش کشاورزی و دامداری است چرا که بیشترین سهم را در تامین نیازمندی های مردم برعهده دارند.
وی افزود: با توجه به نامگذاری شعار سال باید تلاش ها در جهت جهش تولید صورت گیرد و امیدواریم با فراهم نمودن زیر ساخت های فنی لازم در جهت توسعه بخش های کشاورزی، دامی، دامپروری، آبزیان و باغات شاهد تحولات اساسی در جهت توسعه شهرستان در بخش کشاورزی باشیم.
فرماندار شهرستان لنده در ادامه تصریح کرد: توسعه بخش کشاورزی به خصوص در دشت بن و ایجاد طرح آبیاری این منطقه یک فرصت طلایی برای توسعه بخش کشاورزی در منطقه است که امیدواریم هرچه سریعتر عملیات اجرایی آن آغاز شود.
وی در ادامه تاکیدکرد: ایجاد تسهیلات حمایتی برای کار آفرینان در حوزه دامداری و دامپروری از دیگر شاخص های است که حتما باید به آن توجه کافی داشت.
تصاویر تکمیلی در زیر آمده است:
[ad_2]
لینک منبع
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0