تاریخ انتشار : چهارشنبه 24 اردیبهشت 1399 - 16:54
کد خبر : 52053

تقویت سیستم ایمنی بدن با رعایت اصول صحیح تغذیه در رمضان

تقویت سیستم ایمنی بدن با رعایت اصول صحیح تغذیه در رمضان

[ad_1] به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه؛کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهمئی گفت: در ماه مبارک رمضان رعایت اصول صحیح تغذیه تاثیر زیادی در تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونت ها دارد.   الهام پور مقدم تصریح کرد: رعایت اصول صحیح تغذیه تاثیر مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن

[ad_1]

به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه؛کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهمئی گفت: در ماه مبارک رمضان رعایت اصول صحیح تغذیه تاثیر زیادی در تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونت ها دارد.

 

الهام پور مقدم تصریح کرد: رعایت اصول صحیح تغذیه تاثیر مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونت ها دارد.

 

وی گفت: با رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه با استفاده از گروه های غذایی و جایگزینی آنها، انرژی، پروتئین و ریز مغذی های مورد نیاز بدن برای بهبود عملکرد سیستم دفاعی بدن تامین می شود.

 

پور مقدم ادامه داد: در ساعات روزه داری که امسال به صورت میانگین ۱۶ ساعت است، در صورت عدم رعایت اصول تغذیه صحیح در وعده سحر و افطار و یا حذف یکی از وعده ها به ویژه وعده سحری، گرسنگی می تواند موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن شود.

 

این کارشناس بهداشت و سلامت خاطرنشان کرد: مطالعات متعدد نشان داده است که روزه داری نقش موثری در سلامتی جسمی به خصوص بر روی سطح گلوکز خون، چربی های خون،فشار خون، کنترل وزن و بهبود بیماری های مختلف دارد.

 

پور مقدم افزود: در وعده افطار باید ضمن پرهیز از پرخوری از غذاهای سبک مانند فرنی، شیر برنج، انواع سوپ کم چرب ،آش کم حبوبات ، حلیم بدون روغن و نان وپنیر و سبزی استفاده شود.

 

وی گفت: توصیه می شود پیش از افطار مصرف یک لیوان آب گرم، چای کم رنگ یا یک لیوان شیر گرم همراه با خرما یا عسل در برنامه غذایی روزه دار قرارگیرد.

 

پورمقدم تصریح کرد: با توجه به اینکه کم آب شدن بدن و خشکی گلو می تواند زمینه را برای ابتلا به کووید ۱۹ فراهم کند، توصیه می شود در وعده سحر از سبزی هایی که آب بیشتری دارند مانند کاهو و همچنین خیار و گوجه فرنگی استفاده شود.

 

وی در پایان گفت: با رعایت تغذیه صحیح و مصرف منابع غذایی حاوی ویتامین های C،E،D،A و همچنین منابع غذایی حاوی آهن و روی و سلنیوم که برای عملکرد طبیعی سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از ابتلاء به عفونت های ویروسی بخصوص بیماری کووید ۱۹ لازم می باشند، نگرانی از تضعیف سیستم ایمنی بدن در ایام روزه داری و خطر ابتلاء به این بیماری کاهش می یابد.

انتهای پیام/



[ad_2]

لینک منبع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تریبون زاگرس قطب نما زاگرسیون زاگرسیون اعلام وصول پایگاه خبری