ضعف فرهنگ کارآفرینی در کهگیلویه و بویراحمد/انتقاد هدایتخواه از عدم توجه به برگزاری منظم جلسات شورا/نماینده ولی فقیه در استان:برخی کارهای فرهنگی به نا اهلان سپرده شده است
[ad_1] به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به وضعیت فرهنگ عمومی در استان گفت: هم اندیشی در خصوص راه های تحقق شعار سال برای جهش تولید بررسی خواهد شد. مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص دستور کار جلسه گفت: اگر هر کدام
[ad_1]
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به وضعیت فرهنگ عمومی در استان گفت: هم اندیشی در خصوص راه های تحقق شعار سال برای جهش تولید بررسی خواهد شد.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص دستور کار جلسه گفت: اگر هر کدام از دستگاه ها به وظایف خود عمل کنند شعار سال تحقق پیدا خواهد کرد از طرفی توجه باید بر مصرف کالای ایرانی و در استان باید تمرکز بر کالای استان باشد.
نیکمرام بیان کرد: در بحث شعار سال باید کارگران و کارفرمایان را حمایت کرد، این دو قشر هر چند در کرونا آسیب دیدند اما تلاش داشتند شعار سال را متناسب با توان خود محقق کنند.
وی افزود: باید با تشکیل اتاق فکر و انسجام بخشی و کنار گذاشتن موانع دست و پا گیر به جهش تولید کمک کرد.
رئیس دانشگاه یاسوج نیز در این نشست با اشاره به اینکه باید دو کار مهم و اساسی مد نظر قرار گیرد، اظهار کرد: یکی از این کارها حرکت به سمت صنعتی شدن استان است که با تشویق سرمایه گذاران در استان می توان گام برداشت، کار دوم مزیت های نسبی استان باید رشد کنند به عنوان مثال در استان مقوله گردشگری می تواند مورد توجه قرار گیرد زیرا درآمد در این موضوع در دنیا بالاتر از درآمد های نفتی است یا در بحث گیاهان دارویی و همچنین استفاده از منابع آبی چه کارهایی انجام شده است.
عریان گفت: مدیران استان باید بر روی پتانسیل های استان متمرکز شوند و دانشگاهیان و اساتید دانشگاه آماده همکاری با مدیران در خصوص طرح و برنامه ها برای تحقق شعار سال و جهش تولید هستند.
وی افزود: باید فعالیت ها و کارهایی که در استان صورت نگرفته است دنبال شود.
مسئول دفتر آستان قدس در استان گفت: مهمترین شورای هر استان شورای فرهنگ عمومی است و فرهنگ به تعبیر رهبر انقلاب هوایی است که تنفس می کنیم بنابراین مهمترین عنصر در شورای عالی استان فرهنگ است که فقط دو جلسه برگزار شده است و محتوای این جلسات ربط چندانی به فرهنگ نداشته است و صرف تشکیل جلسه هدف نباشد بلکه باید نتیجه عینی در نشست ها مشاهده شود.
هدایت خواه بیان کرد: شورای تامین هر دو هفته یکبار تشکیل می شود اما شورای فرهنگ هر سال دوبار تشکیل میشود که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: سه مشکل فرهنگی در عرصه تولید داریم؛ اولین مورد فرهنگ کار است وقتی روحیه کار و تلاش ضعیف باشد رشد و توسعه ای دیده نمی شود اگر جوانان و تحصیل کرده ها به دنبال این است که کار اداری داشته باشند باید کار فرهنگی در خصوص تغییر این روحیه صورت گیرد.
هدایت خواه اضافه کرد: فرهنگ کارآفرینی ضعیف است یعنی افرادی که سرمایه دارند به دنبال کارآفرینی نیستند بلکه به دنبال سود زود و زیاد است که باید با فرهنگ اصلاح شود از طرفی باید مقوله سوم یعنی از فرهنگ کارآفرینی حمایت شود و از سرمایه گذارها و نوع برخوردها و رفتار با او و جذب او با برنامه های فرهنگی گام برداشت.
نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهر یاسوج در این جلسه گفت: عذر استاندار برای عدم حضور در این جلسه موجه است اما چرا دیگر اعضای شورای تامین در جلسه شورای فرهنگ عمومی حضور ندارند.
ایت الله حسینی گفت: همه باید نقطه نظرها کارشناسی خود را ارائه دهند تا بررسی و پیگری شود.
وی افزود: اگر اقتصاد دچار ورشکستگی و خمودگی شد نخواهیم توانست کار علمی و فرهنگی، مبارزه با ناهنجاری های اجتماعی داشته باشیم و ناتوان خواهیم بود.
حسینی گفت: همه ابعاد در مقوله های مختلف زیر مجموعه فرهنگ است و اگر باور داریم در زمینه های اقتصادی و اجتماعی باید حرکت کنیم تلاش میکنیم در خصوص فرهنگ نیز باید همین موضوع محقق شود.
وی افزود: در سال های متمادی رهبر انقلاب شعار اقتصادی مطرح می کرد و دشمن این مقوله را مد نظر دارد و با حمله و تحریم اجازه رشد نمی دهد، یعنی دشمن می خواهد ابعاد مختلف اسلام اجتماعی سیاسی و اقتصادی را زمین گیر کند بنابراین برای رشد در زمینه های مختلف باید مقوله اقتصاد را مد نظر داشت.
امام جمعه شهر یاسوج گفت: می توان بررسی کرد در پرتو اشتغال چه مزیت هایی مشاهده می شود و در پرتو بیکاری چه آسیب هایی متوجه جامعه می شود، وقتی تولید سرمایه و رشد اقتصادی مشاهده نشود به مدیریت های نظام حمله می شود و دشمن ارزش های نظام را تخریب می کند، هرچند دشمن فشار حداکثری داشت اما تلاش و مجاهدت بسیاری از این هجمه ها را خنثی کرد.
وی افزود: در بحث تولید ماسک و مواد ضدعفونی با همه تحریم های دشمن دچار مشکل بودیم اما با باور و اتحادی که داشتیم توانستیم امروز صادر کننده باشیم.
نماینده ولی فقیه بیان کرد: برای رفع موانع تولید باید کاغذ بازی ها را حذف کرد یعنی موانع اداری وجود دارد، به عنوان مثال سرمایه گذار در استان وارد شد و با موانع تولید مواجه شد اما این سرمایه گذار در استان دیگر رفته و سرمایه گذاری را دنبال کرد.
وی افزود: از دیگر موانع تولیدی این است که یکسری کارهای فرهنگی را به نااهل سپردیم یعنی کارها را به دست افرادی که انگیزه کافی و مدیریت و باور به شرع ندارند واگذار می شود، در همین شهر و در بحث تولید و اشتغال فلان تولیدی به اشخاصی واگذار شده که انگیزه تولید ندارد اما کسانی که انگیزه و توان و مدیریت دارد سبب رشد و توسعه می شود به عنوان مثال در روستایی به وسیله یک سرمایه گذار با انگیزه پیشرفت مضاعفی مشاهده شد.
حسینی بیان کرد: برخی در روند تولید ایجاد نا امیدی می کنند تا فرصت های خدمات از نظام گرفته شود.
وی گفت: در چهل سال گذشته با وجود جنگ و تحریم با قدرت پیش رفته ایم بنابراین در تولید و اشتغال هم می توان گام برداشت.
در حال تکمیل…
[ad_2]
لینک منبع
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0