ماندگاری ویروس کرونا در آب خام حداکثر ۲ روز است
[ad_1] به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه؛ احمد جنیدی، افزود: مطابق با نتایج مطالعات موجود حداکثر زمان بقای کرونا ویروس در آب خام تصفیه نشده حداکثر ۲ روز است. از سوی دیگر با توجه به اینکه این ویروس در برابر مواد گندزدا حساس است، بنابراین، فرایندهای معمول در تصفیه خانه های آب آشامیدنی و
[ad_1]
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه؛ احمد جنیدی، افزود: مطابق با نتایج مطالعات موجود حداکثر زمان بقای کرونا ویروس در آب خام تصفیه نشده حداکثر ۲ روز است. از سوی دیگر با توجه به اینکه این ویروس در برابر مواد گندزدا حساس است، بنابراین، فرایندهای معمول در تصفیه خانه های آب آشامیدنی و گندزدایی آنکه توسط ترکیبات کلر انجام می شود به راحتی قادر به حذف این ویروس از آب شرب است.
وی تاکید کرد: بررسی های انجام شده نیز نشان می دهد که تا کنون کرونا ویروس در هیچیک از سامانه های آب آشامیدنی شناسایی نشده است.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در ادامه به هموطنان توصیه کرد: در صورت عدم دسترسی به منابع مطمئن آب شرب، با استفاده از روش های سالم سازی آب آشامیدنی از جمله جوشاندن (به مدت ۳ دقیقه از زمان جوش) یا افزودن محلول کلر ذخیره یک درصد به میزان ۳ الی ۷ قطره به یک لیتر آب، آن را سالم سازی کنید.
منبع: مهر
انتهای پیام/
[ad_2]
لینک منبع
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0