درد نامه یک روستایی به استاندار کهگیلویه و بویراحمد
[ad_1] به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه؛ یکی از اهالی روستای تفت استان کهگیلویه و بویراحمد در نامه ای به استاندار به بیان مشکلات این روستا پرداخت متن این نامه به شرح زیر است: روستای تفت از توابع استان کهگیلویه و بویراحمد با جمعیتی بالغ بر ۱۸ خانوار است که شغل اصلی
[ad_1]
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه؛ یکی از اهالی روستای تفت استان کهگیلویه و بویراحمد در نامه ای به استاندار به بیان مشکلات این روستا پرداخت متن این نامه به شرح زیر است:
روستای تفت از توابع استان کهگیلویه و بویراحمد با جمعیتی بالغ بر ۱۸ خانوار است که شغل اصلی مردم کشاورزی و دامداری است و دارای زمین های بکر مختص کشاورزی هستند.
رودخانه دائمی از کنار روستا می گذرد و به علت واقع شدن در حد فاصل استان فارس و کهگیلویه بویراحمد هیچ کدام از این استانها توجه خاصی به آن نمی کنند، این روستا دارای چند خانوار و عشایری هستند.
مدرسه این روستا زیر نظر آموزش و پرورش بویراحمد است و مدرسه ابتدائی منحل شده، بچه های آنها باید نزد اقوام و روستاهای همجوار تحصیل کنند.
این روستا هنوز برق، آب شرب، جاده ندارد و برای تامین آب مورد نیاز خود با الاغ آب می کشند، خانه های آنها قدیمی کاه گلی است.
فرزندان این روستا دارای شغل های متعدد معاون وزیر، ۱ نفر کارمند بانک، ۱ نفر هیات مدیره کارخانه سیمان استان، ۲ نفر قاضی، ۶نفر دکتر و ۲۰ نفر مدرک دانشگاه عالی دارند.
در همین خصوص دیگر فرزندان روستا ۱نفر پزشک، ۱ نفر محضر دار،۲ نفر روحانی، ۱ نفر دامپزشک، ۲ نفر استاد دانشگاه، و فردی دیگر مسئول آزمایشگاه سپاه است.
از دیگر فرزندان روستا می توان به کارشناس مالی دانشگاه علوم پزشکی،۲ نفر معلم ۲نفر درجه دار،۳ نفر مهندس پتروشیمی اشاره کرد.
این روستا فقط ۲۰ کیلومترجاده خاکی دارد که فقط ماشین های شاسی دار می توانند تردد کنند و زمستان جاده قطع است.
در این روستا روشنایی با چراغ موشی های قدیمی و پخت و پز از طریق هیزم انجام می شود، هر کسی نماینده یا مسئول می شود به مناطق محروم سفر کند و از امکانات جاده ،برق ،آب، گاز به دور افتاده ترین روستای منطقه محروم حتی یک خانوار هم که باشد، رسیدگی کند.
روستای تفت با این افتخارات، تحصیل کرده ها و نخبه ها ناشناخته تر از روستاهای محروم زمان انتخابات است، از یک مسئول یا نماینده سوال کنید، آیا این روستا تا به حال اسمش به گوشش خورده، یا خیر ؟ یا آِیا به این روستا بازدید داشته است.
این روستای محروم انسان های پاک شایسته، بی ادعا و فعال تحویل جامعه داده است، نیمی از فرزندان این استان و استان های همجوار توسط فرزندان همین روستا مشغول به کار شدند و فرزندانی که در سطح ملی و کشوری مدیریت و مشغول به کار هستند.
انتهای پیام/
[ad_2]
لینک منبع
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0