دلایل عدم دسترسی ۴۰ درصد دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد به آموزش نوین/بی خیالی شرکت های ارائه دهنده اینترنت در کهگیلویه و بویراحمد
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه؛ شیوع ویروس کرونا در کهگیلویه و بویراحمد سبب شد، همزمان با دیگر نقاط کشور تمهیدات مختgفی در دستور کار مسوولان برای مبارزه با این بیماری قرار گیرد. در همین خصوص یکی از راهکارها جهت مقابله با کرونا قرنطینه خانگی است، این موضوع در کنار همه مزیت هایی
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه؛ شیوع ویروس کرونا در کهگیلویه و بویراحمد سبب شد، همزمان با دیگر نقاط کشور تمهیدات مختgفی در دستور کار مسوولان برای مبارزه با این بیماری قرار گیرد.
در همین خصوص یکی از راهکارها جهت مقابله با کرونا قرنطینه خانگی است، این موضوع در کنار همه مزیت هایی که داشت دانش آموزان را به دلیل حفظ سلامتی خانه نشین کرد و در خانه مانده تا آموزش های خود را از طریق سیستم های جدید پیگیری کنند.
در همین خصوص مدیر کل آموزش و پرورش استان در اظهار نظری به ضعف در پوشش اینترنت دانش آموزان استان پرداخت و گفت: ۴۰ درصد دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد به شبکه اینترنت دسترسی ندارند.
زارع پور بیان کرد: به دلیل ضعف زیر ساختی ۴۰ درصد دانش آموزان عشایری و روستایی کهگیلویه و بویراحمد به شبکه اینترنت دسترسی ندارند.
مدیرعامل شرکت مخابرات کهگیلویه و بویراحمد در گفتگو با آگاه در خصوص مشکلات اینترنت در مناطق روستایی و عشایری و همچنین ایجاد مشکل برای دانش آموزان برای دسترسی به سامانه های آموزشی گفت: شرکت مخابرات پوشش اینترنت حدود ۹۰ درصد استان را انجام می دهد، اما این کار تنها بر عهده مخابرات استان نیست بلکه شرکت های مختلف از جمله ایرانسل، های وب، رایتل و همچنین دولت باید پاسخگو باشد، از طرفی شرکت مخابرات استان یک تنه در حال پوشش دهی اینترنت استان است.
بهرام امیری بیان کرد: ایرانسل، رایتل، های وب، مانند شرکت مخابرات، اپراتورهای استان هستند که وظیفه دارند در خصوص اینترنت و پوشش دهی در سطح استان گام بردارند.
وی افزود: همه اپراتورهای ارائه دهنده اینترنت شامل ایرانسل، رایتل، های وب سه اپراتور قدرتمند در کنار اپراتور شرکت مخابرات در حال فعالیت هستند، و دلیلی ندارد یک منطقه روستایی مانند سیلاب و کلوار را شرکت مخابرات استان پوشش دهد اما شهری مانند دهدشت را اپراتوری به عنوان مثال ایرانسل پوشش دهد.
امیری گفت: از رسانه ها می خواهیم میزان فعالیت سایر اپراتورهای ارئه دهنده اینترنت را در مناطق مختلف بررسی کنند.
مدیر عامل شرکت مخابرات استان با اشاره به فعالیت های این اپراتور بیان کرد: در شرایط حاضر مخابرات استان قطعه های مورد نیاز خود را از لرستان، قم و مشهد تامین می کند.
وی بیان کرد: در شهرستان لنده کانکس های اضطراری برای ترافیک بالای شبکه لنده از طریق مشهد تامین شد تا مشکلات ارتباطی برای آن منطقه رخ ندهد، اما باید اپراتورهای دیگر نیز کار کنند.
امیری با اشاره به وظایف شرکت مخابرات استان، اظهار کرد: وقتی در خصوص وظایف مخابرات صحبت می شود این وظیفه تنها بر عهده این شرکت نیست، بلکه اپراتورهای دیگر مانند ایرانسل نیز نقش مهمی در تامین پوشش دهی اینترنت دارند که آنها نیز باید فعالیت کنند.
وی اضافه کرد: فکر نمی کنم ۴۰ درصد دانش آموزان در مناطق روستایی به اینترنت دسترسی ندارند هر چند آمار دانش آموزان را ندارم اما با توجه به تحریم های فزاینده که وجود دارد باید تجهیزات لازم را تامین کرد، لازم به ذکر است تجهیزات برای نصب یک تکنولوژی و دسترسی به امکانات آن به دلیل تحریم ها نه تنها در کهگیلویه و بویراحمد بلکه در کشور موجود نیست.
امیری گفت: اگر شرکت مخابرات استان بتواند به تنهایی ۱۰۰ درصد استان را پوشش دهد درآمدزایی، تولید و افزایش سرمایه را ایجاد می کند، اما با توجه به تحریم ها قادر به جوابگویی نیازها نیستیم هرچند در تلاش و برنامه داریم پوشش دهی بیشتر شود.
مدیر عامل شرکت مخابرات استان بیان کرد: بدون شک شرکتی مانند ایرانسل در تامین برخی تجهیزات دچار مشکل است، اما پوشش دهی مناطق محرومی مانند سیلاب و کلوار، روستاهای دیشموک، و همچنین روستاهایی مانند زیلایی، لوداب و قلعه ممبی بر عهده مخابرات است و ایرانسل فعالیتی ندارد.
انتهای پیام/
برچسب ها :ایران ، کهگیلویه و بویراحمد ، گچساران ، گچساران نیوز ، نفت و گاز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0