تاریخ انتشار : شنبه 23 فروردین 1399 - 0:30
کد خبر : 51368

آیا اهدای خون در ایام کرونا ویروس خطر دارد؟/آمار مشارکت اهدای خون آقایان بیشتر است یا بانوان؟

آیا اهدای خون در ایام کرونا ویروس خطر دارد؟/آمار مشارکت اهدای خون آقایان بیشتر  است یا بانوان؟

به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه؛ با شیوع گسترش کرونا در کشور تمهیدات مختلفی توسط ارگان ها و سامان های دولتی و نظامی و انتظامی برای کنترل کرونا ویروس شکل گرفت.   از برنامه ها و اقدامات ضد کرونا می توان به غربالگری ها، طرح فاصله گذاری اجتماعی، ممنوعیت تردد در شهرها، و قرنطینه

به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه؛ با شیوع گسترش کرونا در کشور تمهیدات مختلفی توسط ارگان ها و سامان های دولتی و نظامی و انتظامی برای کنترل کرونا ویروس شکل گرفت.

 

از برنامه ها و اقدامات ضد کرونا می توان به غربالگری ها، طرح فاصله گذاری اجتماعی، ممنوعیت تردد در شهرها، و قرنطینه خانگی نام برد که از جمله اقدامات جهت مبارزه با بیماری کرونا به شمار می روند.

 

شیوع ویروس کرونا سبب شد تا در برخی نقاط کشور از جمله کهگیلویه و بویراحمد احساس نیاز به فراورده های خونی بیشتر شود، یکی از دلایل آن مراجعه کمتر به انتقال خون جهت اهدای خون به افراد نیازمند است.

 

در همین ارتباط یکی از پزشکان شاغل در مرکز انتقال خون شهر یاسوج در گفتگو با آگاه در خصوص اهمیت اهدای خون در ایام بیماری کرونا گفت: هر کیسه خون، حدود ۳ فرآورده اصلی و ۶۰ فرآوده دارویی از آن استهسال می شود و می توان نتیجه گرفت هر کیسه خون جان ۳ نفر را نجات خواهد داد.

 

حسن زاده بیان کرد: انتقال خون تعطیلی ندارد، در بحران کرونا مردم از اهدای خون به دلیل وجود بیماری کرونا ترس داشتند و کمتر مراجعه می کردند اما با اطلاع رسانی و شفاف سازی های صورت گرفته، تعداد مراجعات به اتقال خون افزایش پیدا کرد و مردم بیشتر به انتقال خون جهت اهدای خون مراجعه کردند.

وی افزود: آمادگی لازم جهت مراجعه کنندگان جهت اهدای خون به وسیله رعایت الزامات بهداشتی نظیر تهیه دستکش، مواد ضدعفونی، وجود دارد و از همه مردم استان جهت اهدای خون دعوت می شود.

 

حسن زاده با اشاره به پویش اهدای خون توسط  بانوان بیان کرد: برنامه پویش اهدای خون بانوان از ۱۸ فرورودین ماه شروع شده است، که به نقش تاثیر گذار بانوان در این پویش می توان اشاره کرد.

 

وی گفت: باید در نظر داشته باشیم که اهدای خون فقط مختص به آقایان نیست زیرا ۹۶ درصد اهدا کنندگان خون آقایان هستند، اما بانوان فقط ۴ درصد اقدام به اهدای خون می کنند.

 

حسن زاده گفت: بیشترین دریافت کنندگان خون و با بیش از ۵۰ درصد بانوان هستند، این قشر باید بدانند اهدای خون هیچگونه ضرری برای سلامتی آنها ندارد و بانوان  بین ۱۸ تا ۶۰ سال می توانند خون اهدا کنند، بنابراین همانگونه که بانوان در جبهه جنگ مشارکت داشتند انتظار می رود در بحث اهدای خون مشارکت داشته باشند، و بدانند می توانند در طول سال ۳ بار اقدام به اهدای خون کنند. 

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

  • استقبال راهداران استان از اهدای خون در هفته حمل و نقل و راهداری

لینک منبع

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تریبون زاگرس قطب نما زاگرسیون زاگرسیون اعلام وصول پایگاه خبری