برخی افراد از مردم آزاری لذت می برند/فشار روانی کرونا بیشتر از هر چیزی است/فیلم گرفتن از ترس کودکان آینده شان را تباه می کند
پزشک کهگیلویه و بویراحمدی در گفت و گو با پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه، گفت: واقعیت این است که ما باید بیماری کرونا را بشناسیم، در این شرایط آن چیزی که بیشتر از بیماری کرونا بر مردم فشار وارد می کند و مشکلاتی را ایجاد می کند جنگ روانی ناشی از این بیماری است.
پزشک کهگیلویه و بویراحمدی در گفت و گو با پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه، گفت: واقعیت این است که ما باید بیماری کرونا را بشناسیم، در این شرایط آن چیزی که بیشتر از بیماری کرونا بر مردم فشار وارد می کند و مشکلاتی را ایجاد می کند جنگ روانی ناشی از این بیماری است.
شیرعلی خرامین عنوان کرد: امروز کشور ما بیشتر مبتلا به فشار روانی این بیماری است تا اینکه مبتلا به فشار جسمی کرونا باشد، این موضوع دلایل متعددی دارد از جمله آن ناشناخته بودن این بیماری است که گاهی باعث حدس و گمان هایی می شود.
وی افزود: عده ای اصلا بیمار هستند و کارشان این است که ویروس منفی بافی را در جامعه پراکنده کنند و روحیه مردم را تخریب کنند این افراد بیمار هستند و از مردم آزاری که دارند لذت می برند.
این روانپزشک ادامه داد: کرونا یک بیماری است و ما در رابطه با این بیماری سه گروه را در جامعه می بینیم؛ متاسفانه افرادی که این بیماری را دست کم می گیرند و می گویند ما هیچ مشکلی نداریم و نمی تواند بر ما تاثیر بگذارد که این دروغ است؛ گروه دوم آن هایی هستند که بیش از اندازه اغراق می کنند که کشنده است، نابود کننده و ویران کننده است، گروه سوم نیز افراد طبیعی هستند که می دانند یک بیماری آمده اما راه حل دارد وآن هم این است که پیشگیری و موارد مختلفی باید رعایت شود.
خرامین تصریح کرد: چیزی که امروز جامعه ما را ملتهب می کند و از ویروس کرونا هم خطرناک تر است جنگ روانی ایجاد شده به نام کرونا در جامعه ماست.
آگاه: گاهی در فضای مجازی می بینیم که پدر و مادرها این بیماری را برای کودکان به یک غول و هیولا تبدیل کرده اند و گاهی باعث ایجاد وحشت زیادی در میان کودکان می شود، به نظر شما این ترس و وحشت چه تاثیری در آینده این کودک دارد؟
وی گفت: بدون شک با این حرکت و این ترس ایجاد شده از طرف والدین برای کودکان، آینده این کودک را قطعا تباه می کند، ما باید آرامش مان را جلوی کودکان حفظ کنیم، شیوه برخورد منطقی جلوی آن ها داشته باشیم، آن کودک از من یاد میگیرد رفتار منِ پدر و مادر الگوی بچه ام می شود.
خرامین افزود: به هر میزانی که من بترسم این کودک حتی بیشتر از من و وحشتناک تر از من می ترسد، چون برداشت این کودک از کرونا یک برداشت تخیلی و رویایی است، بنابراین توصیه می شود که جلوی بچه ها جز واقعیت ها چیزی گفته نشود، و به بچه ها نیز آموزش دهیم و بگوییم این یک بیماری است که راهکار دارد.
وی در پایان گفت: این ترس و وحشت باعث می شود که این کودک تا آخر عمرش هر وقت با یک بحران رو به رو شد راه پیدا کند و باید تاکید کنیم که این بیماری موقت است و زود تمام می شود، اگر این کار را نکنیم این چک کردن ها و شست و شوی بیش از حد بچه ها می تواند باعث ایجاد یک وسواس در کودکان شود.
انتهای پیام/
برچسب ها :ایران ، کهگیلویه و بویراحمد ، گچساران ، گچساران نیوز ، نفت و گاز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0