تاریخ انتشار : دوشنبه 9 دی 1398 - 9:03
کد خبر : 49027

۹دی؛روزی که خواص آلوده را رسوا کرد/خواص بی بصیرت؛ نوک پبکان زهرآگینی که مریم رجوی و امریکا پشت آن بود

۹دی؛روزی که خواص آلوده را رسوا کرد/خواص بی بصیرت؛ نوک پبکان زهرآگینی که مریم رجوی و امریکا پشت آن بود

به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه حماسه ۹ دی ماه روز بصیرت و میثاق امت با ولایت است، ۹ دی ماه در تاریخ انقلاب اسلامی باعنوان روز"بصیرت" تبدیل به یوم الله و ماندگار شد، ۹ دی ماه نماد تشخیص حق از باطل در دنیای فتنه است،  در دنیای فتنه به سختی می توان

به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه حماسه ۹ دی ماه روز بصیرت و میثاق امت با ولایت است، ۹ دی ماه در تاریخ انقلاب اسلامی باعنوان روز"بصیرت" تبدیل به یوم الله و ماندگار شد، ۹ دی ماه نماد تشخیص حق از باطل در دنیای فتنه است،  در دنیای فتنه به سختی می توان حق را از باطل جدا کرد، در دنیای فتنه دشمن در پشت دوست سنگر گرفته است، و آنچه که  از انسان ها در مقابل حق قرار می گیرد باطل به ظاهر حق است، یاران حقی که متأسفانه آلت دست باطل قرار گرفته اند.

 

سنگر گرفتن دشمن پشت دوستان سابقه دار

حماسه ۹ دی  نماد تشخیص دشمنی است که در پشت دوستان شناخته شده و سابقه دار پنهان شده بود و توانست توطئه عظیمی که قصد نابودی نظام را داشت خنثی کند؛ به عبارتی دیگر این روز نماد نجات انقلاب و احیای مجدد آن در مقابل آسیب های جنگ نرم کسانی است که علیه نظام به راه انداختند.

 

دشمن نمی خواست انقلاب ایران را در چهل سالگی ببینند؛ به فرمایش مقام معظم رهبری می خواستند تابستان داغی را برای ما رقم بزنند، نکته مهم و مورد تأکید این است که دشمن دوباره می خواهد در پشت دوست سنگر بگیرد و اگر قرار است اتفاقی بیفتد و توطئه ای شود پشت دوستان محکم باشیم.

 

۹ دی ماه نماد خنثی کردن توطئه های دشمنان است هر چقدر نه دی باشکوه تر برگزار شود، نشان از بصیرت و آگاهی بسیار دارد، حماسه ۹ دی ماه روز بصیرت و میثاق امت با ولایت است، ۹ دی ماه در تاریخ انقلاب اسلامی  باعنوان روز"بصیرت" تبدیل به یوم الله و ماندگار شد.

خیانت خواص در طول تاریخ

 تاریخ مملو از خیانت خواص به مردان حق و تفکر حق است، درحکومت امام علی (ع) اولین کسانی که در مقابل  ایشان ایستادند طلحه و زبیر است، که نامدار و سابقه دار بودند؛ معاویه و هند جگر خوار و ابوسفیان و فرزندش در پشت همین طلحه و زبیر سنگر می گیرند؛ تا پیکره نظام امام را از بین ببرند، صحنه کربلا را نیز شمری ایجاد می کند که جانباز جنگ صفین است؛ و مردم کوفه ای ایجاد می کنند که از خواص و نزدیکان امام علی (ع)  هستند.

 

 هرگاه انقلاب تهدید شد نوک پیکان این تیر زهرآگین خواص بی بصیرت بودند، در فتنه ۸۸ نیز سردمدار فتنه افراد شناخته شده و سابقه دار و نامداری بودند که به ظاهر محبوب مردم و دلسوز آن ها و نزدیک امام هستند؛ اما همین خواصی که می توانستند برای اسلام فداکاری کنند، نوک پیکان زهرآگینی می شوند که مریم رجوی و آمریکا پشت آن هستند.

 

خیانت ساکتین فتنه

اشتباه است اگر بخواهیم فتنه ۸۸ را به ۲ یا ۳ نفر ارتباط دهیم؛ جلودار این فتنه  وحشتناک اگرچه در ظاهر دویا سه نفر شناخته شده بودند؛ اما در پشت آن افراد بی بصیرت بسیاری بودند که می توانستند حرف بزنند اما سکوت کردند؛ افرادی که خط دادند، کسانی که پشت فتنه بودند، کسانی که می توانستند به خاموش کردن فتنه کمک کنند؛ و کسانی که حرف نزدنشان سبب استمرار فتنه شد و خیانت آن ها کمتر از کسانی نیست که در فتنه بودند و شناخته شدند.

 

در نهضت امام علی (ع) سکوت خواص،  به اندازه رویارویی طلحه و زبیر علیه  امام علی(ع) برای آن ها جرم محسوب شده است؛ یکی از زیباترین ویژگی های  جمهوری اسلامی جلوداری مردم ایران است، ملتی که خودشان وظیفه شان را می دانند، این ملت ملتی تکلیف دار؛ دین دار و باورمند است که جواب همه فتنه ها را می دهند، دشمن امروز نارضایتی مردم و گرانی ها را بهانه کرده است تا آن ها را از نظام دلسرد کند اما این ملت، مردم فهیمی هستند که خود جواب دشمنان را می دهند.

کاشناس مسائل سیاسی در گفت و گو با  آگاه  در خصوص نقش خواص در فتنه ها گفت: در قضایای فتنه سال ۸۸ متاسفانه بخشی از خواص جامعه و نخبگان مردود شدند، آن هایی که می توانستند مسائل را برای مردم توضیح دهند و تبیین و روشنگری کنند؛ ترجیح دادند که سکوت و عافیت طلبی کنند و موضعی نگیرند که مبادا بخشی از منافع آنان مخدوش شود یا به خطر بیفتد.

 

سکوت در مقابل فتنه توسط عافیت طلبان

کامران غضنفری در ادامه عنوان کرد: هم در جناح اصلاح طلب این مسئله به وضوح به چشم می خورد هم در جناح موسوم به اصول گرا متاسفانه شاهد این موضوع بودیم و عده ای از افراد که بخشی از آنها هم در میان جامعه روحانیت بودند و جایگاه ها و پایگاه های مختلفی در سال های قبل داشتند و بخشی هم از دکتر و یا مهندس هایی که در سالهای قبل سمت هایی داشتند اما حاضر نشدند به صحنه بیایند و خود را به خطر بیندازند و از اصل نظام و ولایت دفاع کنند.

 

وی تصریح کرد: این عافیت طلبان که به آنها لقب ساکتین فتنه هم داده شد نه توجهی به شک و شبهه بخشی از مردم داشتند و نه خساراتی که به نظام و کشور وارد شد، و البته در مقابل اینها بخشی هم چه از میان روحانیون، چه از افراد عادی که به صحنه آمدند جانانه از نظام، انقلاب، کشور و ولایت دفاع کردند و از هیچ سرزنشی هم نهراسیدند و شک و تردیدی به خود راه ندادند و خودشان را آماج تهمت ها و تیرهای مختلف قرار دادند تا از نظام، مملکت و ولایت دفاع کنند.

 

غضنفری در ادامه بیان کرد: اما این ساکتین فتنه و آنهایی که ساکت هم نبودند و زبانشان در جهت تقویت فتنه گویا بود،  نقش قابل توجهی در به آشوب کشیدن فتنه و به تردید انداختن و گمراه کردن مردم و بخشی از جامعه داشتند.

بنزین بر آتش فتنه توسط خواص

وی افزود: آن آقایی که در نماز جمعه تهران و در ۲۶ تیر ۸۸ آمد تا به جای اینکه آتش فتنه را خاموش کند، برعکس بنزین روی این آتش ریخت و آنها را تحریک به ادامه اغتشاشات و درخواست های نامشروع و غیر قانونی خودشان کرد، امثال این آقایان کم نبودند که به فتنه ها و آشوب ها دامن زدند و هرج و مرج ایجاد کردند و هزینه ها و خسارت های زیادی روی دست نظام گذاشتند که حالا این ها باید در پیشگاه الهی پاسخگوی اعمال ناصواب خودشان باشند.

 

کاشناس مسائل سیاسی اظهار کرد: این مردمی که همواره در این چند دهه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در عرصه های مختلف در صحنه بودند و آشوب های سال های اول انقلاب با حضور همین مردم سرکوب شد، هشت سال جنگ تحمیلی را حضور همین مردم ولایت مدار اداره کردند و نگذاشتند دشمن به اهداف شوم خود برسد.

 

غضنفری تصریح کرد: از آن موقع تا کنون هر زمان این نظام و به ویژه رهبری این نظام طلب حضور از مردم کردند این مردم جانانه به صحنه آمدند و حضور پیدا کردند و متاسفانه این نخبگان و خواص بودند که از مردم در عرصه های مختلف عقب ماندند و ۹ دی یکی از همین عرصه ها است و مردم خودشان به صحنه می آیند و این قائله را جمع می کنند.

عقب ماندن خواص از مردم

وی در ادامه عنوان کرد: البته بخش از نخبگان جانانه به صحنه آمدند و از حریم ولایت و نظام دفاع کردند و بخش دیگر که بیان کردم مردود شدند اما عمده مردم، مردم مسلمان و ولایت مدار هستند که اگر در برهه ای خاموش می شوند منتظر امر رهبر و ولی خود هستند و اگر رهبری جامعه لب تَر بکند یا اشاره کند مردم با دل و جان در موارد گوناگون حضور پیدا می کنند.

 

غضنفری در پایان گفت: در جریان سال ۸۸ و فتنه هم به همین صورت بود و هشت ماه نامردی های سران فتنه تحمل شد بلکه آنها به خودشان بیایند و دست بردارند اما وقتی آنان دیدند که به هیچ رویی حاضر به عقب نشینی و دست کشیدن از مواضع ناصواب شان نیستند خودِ مردم آمدند و کار را یکسره کردند.

 

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

  • ساکتین فتنه مردود شدگان حماسه ۹دی هستند

لینک منبع

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تریبون زاگرس قطب نما زاگرسیون زاگرسیون اعلام وصول پایگاه خبری