کهگیلویه و بویراحمد در آستانه سقوط به دره بی اخلاقی و ولنگاری فرهنگی تورهای گردشگری+تصاویر
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه این روزها از هر گوشه گردشگری ایران نوای غم انگیزی به گوش می رسد؛ از چابهار تا سواد کوه، از ابیانه تا لفور که جمعی اندک ، نیت کرده اند به عقده گشایی تا هر آنچه از فرهنگ اصیل مانده است را به ناهنجاری بشویند و آواری
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه این روزها از هر گوشه گردشگری ایران نوای غم انگیزی به گوش می رسد؛ از چابهار تا سواد کوه، از ابیانه تا لفور که جمعی اندک ، نیت کرده اند به عقده گشایی تا هر آنچه از فرهنگ اصیل مانده است را به ناهنجاری بشویند و آواری مهیب را از خود باقی بگذارند
زمانی که اقامتگاه های بوم گردی با درج عکس های بی حجاب مشتریان خود ، در پی جلب توجه و درآمد هستند نمی دانند که اولا چاپ چنین عکسهایی از نظر قوانین کشور جرم است .
دوما دلیل تاسیس اقامتگاه خود را زیر سئوال برده اید چون نمی خواهید فرهنگ خود را پاس بدارید و قطعا بی حجابی جزو هیچکدام از قومیتهای ما نیست.
سوما با این کار با چراغ سبز به مخاطبان خاص علامت می دهید که اینجا برای رفتار شما آمده است، نتیجه معلوم است دیر یا زود محیط شما انباشته از مسافرینی خواهد شد که به دنبال هنجار شکنی هستند به شیوه خود : به رنگ یا به نقش، و آنچه از این آوار می ماند بعد از برخوردها و بگیر و ببندها هست.
باعرض پوزش از بومگردیهای عزیز؛ این عکسها از صفحات مجازی بعضی از این افراد به نیت اصلاح یک نگرش برداشته شده است، امیدواریم که موثر باشد.
عجب داستانی است وقتی طبیعت ایران با آتلیه های عکاسی اشتباه گرفته می شود و افراد ، خود را جای مانکن می بینند، اما یک نکته اشتباه نمی شود و آن هم میل به دیدن است، این روزها و با گسترش فضای مجازی " دیدن " مساوی است با تعداد فالوئرها و چه جالب است که این دیدن ها با جملات فلسفی همراه شده است گویی در ترکیب طبیعت و این قیافه جذاب ، لاجرم باید چنین جملاتی از ذهن تراوش کند.
اما دردناکتر آنکه این تصاویر با این وجنات ،نقطه آغاز راهی است که نه تنها به تخریب طبیعت می انجامد بلکه زمینه ساز آسیبهای دیگر هم می شود، برخوردها و بیکار شدن افرادی که رزق خود را در گردشگری می جویند با میل به نمایش برهنگی در طبیعت ایران به اسم دیده شدن و نه آزادی از جمله آن است.
این خانم که در زیر می بینید یک توریست خارجی نیست که اگر هم بود می دانست برای حضور در یک جامعه کوچک میزبان باید به ارزشهای آنان احترام گذاشت.
نمی دانم چرا وقتی ما این لباسها را در شهرهای بزرگ و شاید حتی در مهمانی ها هم نمی پوشیم به خود اجازه می دهیم تا این چنین در میان ایل لر حاضر شویم و مدافعان آزادی در گردشگری هم الان در طرفداری از او می نویسند.
کمترین اثر حضور اینچنینی در جوامع بومی ما این است که پسر ایلیاتی به این زن می گوید: چرا مادرم مثل تو خوشگل نیست! در این صحنه،گردشگری و همه توضیحاتی که برای آن داریم یعنی یک محصول لبنی ….یعنی کشک ! که می سابیم تا باد درو کنیم و طوفان تحویل بگیریم .
در ادامه تصاویر بیشتر را مشاهده می کنید:
انتهای پیام/
برچسب ها :ایران ، کهگیلویه و بویراحمد ، گچساران ، گچساران نیوز ، نفت و گاز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0