جنگ تسلیحاتی یا تبلیغاتی/ چرا نوکران داخلی آمریکا بر شیپور جنگ میدمند؟
تحلیل گران معتقدند ترامپ حتی نتوانسته حیاط خلوت خود را مدیریت کند و دولت مادورو علی رغم فشارهای فراوان اقتصادی و برنامه های متعدد کودتا در این کشور بر سر کار است، او حتی هزینه جنگ در ونزوئلا را نیز نمی پذیرد. گچساران نیوز : ظریف از تیمB(بولتون، بیبی نتانیاهو، بن سلمان و بن زاید)میگوید که
تحلیل گران معتقدند ترامپ حتی نتوانسته حیاط خلوت خود را مدیریت کند و دولت مادورو علی رغم فشارهای فراوان اقتصادی و برنامه های متعدد کودتا در این کشور بر سر کار است، او حتی هزینه جنگ در ونزوئلا را نیز نمی پذیرد.
گچساران نیوز : ظریف از تیمB(بولتون، بیبی نتانیاهو، بن سلمان و بن زاید)میگوید که به دنبال راه اندازی جنگ علیه ایران است و رسانه های زنجیرهای متعاقب آن به رپورتاژ خبری میروند؛ یا بمبافکنهای آمریکایی را معرفی میکنند و یا خبر حرکت ناوآمریکایی را پوشش میدهند و یا با تحلیلها و مصاحبه با عناصر وابسته به یک جناح سیاسی خاص ایران را در فاصله یک قدمی جنگ معرفی میکنند.
بازی قدیمی چماق و هویچ ادامه دارد. آمریکاییها چماق جنگ را پررنگ کرده اند تا هویج مذاکره مورد استقبال قرار بگیرد و آنچه که با جنگ نیز به مردم ایران تحمیل شدنی نیست با شبح جنگ بوقوع بپیوندد. این بازی قبلا و در سال های ۹۰ به بعد رخ داد تا نهایتا توانست به مذاکرات محرمانه دولت وقت در عمان بیانجامند. شبح جنگ آنقدر پررنگ شده بود که دولت روحانی تا مدت ها بعد دستاورد مذاکراتی خود و برجام را هم برطرف شدن سایه جنگ از کشور معرفی میکرد.
قبلا ترامپ به نزدیکان خود گفته بود تا وی را دیوانه معرفی کنند و از کشورها به خصوص ایران امتیاز بگیرند.
بازی «مردِدیوانه» نیز امروز با اندکی تغییر به پیش میرود. با نخنما شدن بازی «ترامپِ دیوانه» اینبار بازی«بولتونِ دیوانه» پیگیری می شود. در همین زمینه ترامپ میگوید: «ترمز بولتون در جنگ طلبی اش علیه ایران و ونزوئلا دست من است» بازی بولتونِ دیوانه با پیوست و استقبال رسانه های داخلی از جمله سایت وابسته به صادق خرازی همراه شد. دیپلماسی ایرانی در مطلبی از ترامپ می خواهد تا اهرم فشار را از دست بولتون بگیرد!
اما ترامپ بامواضع خود پیام می دهد که اگر به خواسته های من توجه نکنید نمی تواند مانع مشاوران جنگ طلب خود شود. وی حتی در جایی دیگر میگوید: «کار بولتون خوب است. اما مواضع تندی دارد که باید کنترل و تعدیلش کنم!»
رسانه های داخلی حامی دولت در اقدامی عجیب و آشکار به این مواضع دامن می زنند. یکی از رسانه های وابسته به دولت با انتشار سخنان معمار تحریم های آمریکا بر بازی بولتونِ دیوانه را پوشش میدهد: «اگر روحانی همین الان به درخواست ترامپ پاسخ مثبت بدهد و به کاخسفید زنگ بزند و بگويد وصل کنید دفتر ریس جمهوری، جانبولتون ولو با پرواز از پله هاي سه طبقه كاخ سفيد ، خود را به سرعت مي رساند تا دستش را روي تلفن بگذارد و تماس را قطع كند.»
ترامپ اما قطعات دیگر پازل مردِ دیوانه را کامل میکند و خود را به عنوان حامی مذاکره به جای جنگ معرفی کند. او ضمن استقبال از مذاکره با ایران میگوید شماره تلفنی به سفارت سوئیس در ایران داده تا مقامات ایران با او تماس بگیرند.
مزدوران رسانه ای آمریکا نیز وارد می شوند تا به هر صورت شده ایران را بین دو امر صاحب اختیار بدانند: نشستن پای میز مذاکره با ترامپ یا جنگ!
یکی از ابزارهای پروپاگاندای اصلاحطلبان در مطلبی با عنوان« لزوم اجتناب از جنگ، جنگ طلبان تاریخ بخوانند» ایران را شکست خورده قطعی در نبرد با ابرقدرت ها معرفی می کند و برای اثبات این ادعا حتی ایران کنونی را با ایران دوره قاجار و پهلوی مقایسه میکند! این رسانه در مطالب متعدد سعی دارد تا شبح جنگ بر سر ایران را بسیار بزرگ نشان دهد.
یکی از رسانه های وابسته به جریان غرب گرا حتی تصاویر ناو و هواپیماهای دشمن که در حال حرکت به سمت ایران هستند را روی جلد خود چاپ میکند تا خطر جنگ را در یک قدمی ایران ترسیم کند. منتقدان نیز این کار را به عنوان «صدای شیطان» و بازی در زمین ترامپ معرفی میکنند و معتقدند: «اگر ترامپ در ایران رسانه داشت کاری بهتر از همین پروپاگاندا در خصوص چماق جنگ را نمی توانست انجام دهد» روزنامه اعتماد نیز با ساخت کلیپی به توضیح و تشریح بمب افکن های آمریکایی می پردازد!
واقعیت چیست؟
این رخدادها که یکبار در سال ۹۰تا ۹۲ رخ داده اما نشان از جنگ تسلیحاتی نبوده بلکه یک جنگ تبلیغاتی تمام عیار است که ذهن میلیون ها ایرانی را نشانه گرفته است. رخدادی که در راستای جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران میتواند بازار را از ترس یک جنگ خیالی ملتهب کند و افکار عمومی را برای مذاکره ذلت بارتر از برجام آماده کند. بیبیسی در همان سال ها خبرنگار اختصاصی بر روی عرشه ناو میفرستاد و لحظه به لحظه درباره قدرت نظامی آمریکا و عواقب برخورد نظامی خبر تهیه میکرد و یا سناریوهای جنگ ایران و آمریکا را به عنوان نظر کارشناسی منتشر میکرد.
بسیاری از کارشناسان این اعتقاد را دارند که نبرد کنونی یک نبرد رسانه ای برای تاثیرگذاری بر افکار عمومی و ختی مسئولین کشور است. از همین سو است که وقتی کارشناس بی بی سی ترامپ را ناتوان از حمله به ایران معرفی میکند با واکنش مجری همراه می شود و به سرعت صدای او قطع میگردد.
Video Player
دانلود فیلم
تحلیل گران معتقدند ترامپ حتی نتوانسته حیاط خلوت خود را مدیریت کند و دولت مادورو علی رغم فشارهای فراوان اقتصادی و برنامه های متعدد کودتا در این کشور بر سر کار است. او حتی هزینه جنگ در ونزوئلا را نیز نمی پذیرد و حاضر نیست در یک سال آخر دولت خود باتلاقی دیگر برای خود بسازد. ضعف آمریکا و نیاز ترامپ برای بدست آوردن یک برگ برنده (مذاکره با تهران) وقتی بیشتر حس می شود که بدانیم آمریکا نتوانسته در برابر کره شمالی نیز کاری از پیش ببرد. این در حالی است که رئیس جمهور دموکرات این کشور توانسته بود توافقی بد را علیه ایران طراحی و به تیم مذاکره کننده تحمیل کند.
رئیس جمهور آمریکا بارها اعلام کرده که نمیخواهد هزینه های فراوان جنگ را در خاورمیانه تحمل کند و به همین دلیل فرمان خروج نیروهای خود از سوریه را صادر کرده است.
رسانه ها و ناوگروه جنگی آبراهام لینکلن
رهسپار شدن ناوگروه جنگی آبراهام لینکلن به خلیجفارس یکی از مواردی بود که در جا انداختن شبح جنگ در کشور نقش ویژه ای داشت. جان بولتون، مشاور امنیت ملی کاخ سفید در بیانیهای اعلام کرد آمریکا در واکنش به رفتارهای نگرانکننده ایران، در حال استقرار ناوگروه «یواساس آبراهام لینکلن» و شماری بمبافکن در منطقه تحت نظارت «سنتکام» (فرماندهی مرکزی آمریکا) است. او گفت هدف، فرستادن پیام روشنی برای حکومت ایران است که «هر گونه حملهای به منافع آمریکا یا متحدان این کشور با نیرویی بیامان روبهرو خواهد شد»
اما بررسی اخبار مربوط به ناوگروه آبراهام لینکلن نشان میدهد این ناوگروه از یک ماه قبل یعنی از تاریخ هشتم آوریل از بندر ویرجینیا خارج شده و قرار بوده برنامهای روتین و از پیش تعیینشده برای حمایت از عملیاتهای نیروی دریایی آمریکا در آبهای بینالمللی داشته باشد.
ایلان گلدنبرگ، مدیر بخش امنیت خاورمیانه در اندیشکده مرکز امنیت آمریکای نوین نیز در حساب توئیتری خود بیان کرده است: اعزام یک ناوگروه به سنتکام، اقدام غیرمعمولی نیست و احتمالاً اقدامی عادی بوده که از مدتها قبل برنامه آن چیده شده است. حدس من آن است که این موضوع فرصتی برای تلاش بهمنظور ارعاب ایرانیهاست نه چیز بیشتر.
مشخص است که در یک عملیات رسانه ای هماهنگ آمریکا و حامیان داخلی عقب نشینی در برابر دشمن توانستند حرکت روتین کشتی آمریکایی را به عنوان آرایش جنگی دشمن نشان دهند.
در ادامه همین جنگ تبلیغاتی پرواز بمبافکنهای ب-۵۲ که همیشه در قطر مستقر هستند به عنوان احتمال تصمیم بمباران ایران منعکس شد تا تصمیم سازان، بازار و مردم تحت تاثیر قرار بگیرند.
بنابراین آنچه رخداده حمله تروریست های رسانه ای دشمن به اذهان مردم است تا بار دیگر خاطره عقب نشینی های برجام را در مقابل دشمن بدعهد تَکرار کنند. اقدامی که قطعا منافع ملی و امنیت کشور را با مشکلات جدی می تواند رو به رو کند و باید رسانه های مردمی و مستقل به افشای این اقدامات ضدمردمی دست بزنند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0