پروژه کمربندی سوم دهدشت در اسارت زباله های خانگی و ساختمانی +تصاویر
[ad_1] به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه به نقل از کهگیلویه؛ کمر بندی سوم دهدشت پروژه ای است که در پس وعده های مختلف مسئولین هنوز در حد تئوری مانده و حتی نشانی از اسناد کاغذی از شروع این پروژه یا جزئیاتی از آن وجود ندارد و اگر هم باشند تا کنون اطلاع
[ad_1]
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی آگاه به نقل از کهگیلویه؛ کمر بندی سوم دهدشت پروژه ای است که در پس وعده های مختلف مسئولین هنوز در حد تئوری مانده و حتی نشانی از اسناد کاغذی از شروع این پروژه یا جزئیاتی از آن وجود ندارد و اگر هم باشند تا کنون اطلاع رسانی نشده است. با این حال طبق گفته برخی مسئولین شورای شهر دهدشت شروع کمربندی سوم، از فلکۀ شهید ضیایی (خروجی سمت چرام) تا جاده سوق (کارخانه قند و شکر) به طول حدود ۴ کیلومتر و عرض آن ۹۰ متر است و مساحتی برابر ۳۷ هکتار را پوشش می دهد.
تعداد مالکین حدود ۴۵ نفر بوده و بحث اجرای کمربندی سوم در سال ۷۲ در طرح هادی دهدشت تصویب شد یعنی ۲۵ سال از تصویب آن می گذرد. در سال ۸۳ توسط مشاور نقش جهان پارس، بازنگری شد و مجددا برابر طرح جامع، با عرض ۹۰ متر تصویب شد. در سال ۱۳۸۵، طرح تفصیلی شهر دهدشت مجددأ عرض ۹۰ متر را تصویب کرد.
همچنین در سال ۱۳۸۹ توسط آقای رستم عزیزی شهردار وقت ، جلسه ای با مالکین گرفته شد و در آن جلسه به دلیل اینکه شهرداری توانایی پرداخت هزینه زمین کمربندی به مالکین را نداشت، لذا مقرر گردید عرض کمربندی از ۹۰ متر به ۴۵ متر کاهش یابد (کاهش از سمت داخل یعنی به سمت مرکز شهر) و مقرر شد مالکین در عوض این کاهش عرض کمربندی، ۴۵ متر دیگر را بصورت رایگان در اختیار شهرداری قرار دهند. همچنین مصوب گردید اگر قرار شد که عرض کمربندی ۵۰ متر اجرا گردد، بهای این ۵ متر را شهرداری به نرخ کارشناسی به مالکین بپردازد یا هم شهرداری با تصویب شورای شهر، طلب مالکین را از طریق تخفیف یا بخشش عوارض ساختمانی پرداخت نمایید.
به گفته ی مسئولین شورای شهر دهدشت، حدود دو ماه پیش توسط راه و شهر سازی مشاور زیستا از تهران به شهرداری معرفی شد و مبلغ ۸۰ میلیون تومان جهت پیگیری و بازنگری طرح جامع و تفصیلی شهر به حساب شرکت واریز گردید و قرار شد بعد از جمع آوری اطلاعات تصمیمات لازم در خصوص اضافه محدود اتخاذ و ابلاغ گردد.
نکته قابل توجه این جاست که این قسمت از شهر که طبیعتا در حاشیه شهر قرار دارد به محلی برای انباشت انواع زباله های ساختمانی، خانگی تبدیل شده و با توجه به این که خانوارهای مختلفی در این قسمت از شهر زندگی می کنند این امر می تواند معضلی بهداشتی برای این خانواده ها باشد.
با اینکه مشخص نیست این کمربندی چه زمانی ساخته شود لازم است که خدمات شهری مناسبی هم در این ناحیه از شهر و هم در سایر مناطق حاشیه ای شهر به شهروندان داده شود تا مشکلات بهداشتی مخصوصا در ایام پایان سال صورت نگیرد.
در ادامه تصاویر مربوط به این کمربندی آمده است؛
انتهای پیام/
[ad_2]
لینک منبع
برچسب ها :ایران ، کهگیلویه و بویراحمد ، گچساران ، گچساران نیوز ، نفت و گاز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0