به گزارش گچساران نیوز از دیشموک؛ استقبال کشاورزان دیشموک از دوره آموزشی ترویجی بیمه کشاورزی چشمگیر بود.
کامرانی مسئول نظارت بیمه کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد در همین خصوص گفت: بیمه کشاورزی از خدمات با ارزش دولت برای جبران خسارتهای قهری طبیعی به شمار میرود و قطعاً در روزهای سخت ( خشکسالی ، سیل، طوفان ، تگرگ و سایر خطرات ) در کنار مردم خواهیم بود.
کامرانی با اشاره به زمینه های متعدد کسب و کار کشاورزی در حوزه دیشموک از مسئولان خواست با کار عام المنفعه از مهاجرت روستائیان و عشایر به حاشیه شهرها جلوگیری کنند.
وی تاکید کرد: روا نیست بهترین جوانان ما در عسلویه مشغول کارگری باشند و آب های سرشار این مناطق بدون استفاده کیلومترها دورتر را سیراب کنند.
این کارشناس کشاورزی با تاکید بر ویژه بودن بیمه کشاورزی بیان داشت: گذر از کشاورزی سنتی، رعایت الگوی کشت، استفاده از نظرات کارشناسان فنی و رعایت تاریخ کاشت میتواند به بهبود عملکرد و بهرهوری کمک شایانی کند.
اسفندیار مختاری مسئول بنیاد علوی دیشموک هم گفت: کارهای خوبی را به کمک آبفای شهری و جهاد کشاورزی برای کشاورزان انجام دادیم و در ادامه برای پرداخت بخشی از حق بیمه کشاورزان هم نامه نگاری می کنیم در صورت همراهی از تهران، در این زمینه کوتاهی نخواهیم کرد.
جریده مسئول جهاد کشاورزی دیشموک گفت: طی دوسال اخیر کارهایی از جمله توزیع کود میان همه روستاها، بازدید از مزارع، توزیع بذر اصلاح شده و بازگشایی جاده بین مزارع با همکاری بنیاد علوی برای کشاورزان انجام شد و در ادامه هم پیگیر مشکلات کشاورزان خواهیم بود.
رحیمی زاده مسئول بیمه کشاورزی دیشموک ضمن ارائه علمکرد گفت: بخش کشاورزی در حفظ تعادل اقتصادی – اجتماعی ساختار شهری و روستایی اهمیت زیادی دارد و بیمه کشاورزی در کنار بخش کشاورزی همیشه نجات بخش و ثمر بخش و امید بخش مردم منطقه بوده است.
انتهای پیام/۸۲۰۲۷
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0