دست رد مدیریت بحران به بررسی خسارت های سیل به سازه های بدون مجوز تنگ مهریان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد در گفت و گو با آگاه در مورد بارش های اخیر و خسارات وارده در حوزه های مختلف گفت: در سامانه بارشی اخیر خسارت های زیادی داشتیم اما به دلیل تجربه سال گذشته بحرانی در این زمینه نداشتیم. وحید محمدی تبار تصریح کرد:اعتبارات خوبی از محل جبران خسارتهای
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد در گفت و گو با آگاه در مورد بارش های اخیر و خسارات وارده در حوزه های مختلف گفت: در سامانه بارشی اخیر خسارت های زیادی داشتیم اما به دلیل تجربه سال گذشته بحرانی در این زمینه نداشتیم.
وحید محمدی تبار تصریح کرد:اعتبارات خوبی از محل جبران خسارتهای سیل سال گذشته دریافت کردیم که توانستیم برخی از مشکلات را جبران کنیم.
محمدی تبار افزود:در مجموعه ها و نهادهایی از جمله هلال احمر، راهداری، راه و شهرسازی و شهرداری یک سری اقدامات و پروژه های پیشگیرانه در راستای جلوگیری خسارت صورت گرفت که باعث شد تا خسارت ها در بارندگی های اخیر کمتر شود.
وی افزود: نمونه بارز آن رودخانه بشار بود، در این سه روز حداقل ۱۵۰ میلی متر بارش داشتیم که در سال ۹۸ این میزان بارش ها وجود داشت ، در نقاط حادثه خیز تمهیداتی از جمله ساخت دیوار حایل، ستون و موارد لازم را اتخاذ کردیم که مشکلات بسیار کمتر شدند.
محمدی تبار با اشاره به خسارت های سیل سال گذشته گفت: در خسارت های بارش های ابتدای فروردین یک دهم پارسال خسارت داشتیم و اکثر خسارت ها در زمینه کشاورزی بودند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: سامانه بارشی جدید تا فردا بعد از ظهر در استان وجود دارد که درگیر آن هستیم ، مواردی که تا کنون گزارش شده، آبگرفتگی منازل، خسارات زراعی به مزارع گندم و کلزا و طرح های پرروش ماهی در چند نقطه از شهرستان بویر احمد بود.
وی افزود: همچنین مجتمع های رفاهی و تفریحی، باغ های شخصی که در حریم بستر رودخانه در مهریان وجود دارند هم خسارت دیدند چون این گونه ساخت و سازها تخلف محسوب می شوند و مجوز قانونی ندارند، خسارت های مالی وارده به آن ها را حتی بررسی هم نمی کنیم.
محمدی تبار تصریح کرد: با هماهنگی خوبی که بین دستگاه های خدمات رسان، شورای هماهنگی مدیریت بحران و نهادهای انقلابی و امنیتی صورت گرفت، خوشبختانه به جز خسارت های عمومی چون بسته شدن معابر و آبگرفتگی منازل مشکل حادی در ۲۴ ساعت گذشته نداشتیم.
وحید محمدی تبار با اشاره به خسارت های وارد شده به روستاها، گفت: در ۵۰ نقطه روستایی با ما تماس گرفته شد و مشکلات جزئی زیادی برای آن ها بوجود آمد که فردا باهماهنگی هلال احمر و اداره امور عشایر چند نقطه از آن ها را بررسی میدانی می کنیم.
وی افزود: روز گذشته نیز دومین نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران به ریاست استاندار و دستگاه ها و نهاد های مختلف مانند آبفا،جهاد کشاورزی و دستگاه های خدمات رسان و حمایتی و همچنین تیم ها و اکیپ های خدمات رسان برگزار شد.
محمدی تبار با اشاره به شیوع کرونا در استان و نگرانی مردم، گفت: هیچ نگرانی در این زمینه وجود ندارد و همه ما درگیر این مسأله هستیم ؛ لازم است که همه پروتکل های بهداشتی را رعایت کنیم، از خانه بیرون نزنیم تا جان خود و دیگران را به خطر نیندازیم.
وی تصریح کرد: تمام آلودگی های کرونایی در استان ما خانوادگی و خوشه ای است ، چون استان ما یک استان عشیره ای است، عیادت ها و دید و بازدید ها زیاد است لازم است که کنترل شود و اگر خدای ناکرده مشکلی برای کسی پیش آید، برای خانواده و آشنایان هم خطرناک است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد در پایان گفت:همه همکاران ما در مدیریت بحران استانداری از لحظه سال تحویل تا اعیاد شعبانیه و جمعه ها هم در کنار مردم بودیم و مانند سایر دستگاه ها و نهاد هایی چون کادر درمان ، سپاه، هلال احمر و شهرداری در بحث کرونا انجام وظیفه کردیم.
انتهای پیام/
برچسب ها :ایران ، کهگیلویه و بویراحمد ، گچساران ، گچساران نیوز ، نفت و گاز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0