تاریخ انتشار : جمعه 29 شهریور 1398 - 12:10
کد خبر : 48695

🔴 با جریان حذف #عنوان_شهید از معابر و خیابان ها چه کنیم؟ 🔻آیا عناوین حقوقی، قابل تغییر است؟

🔴 با جریان حذف #عنوان_شهید از معابر و خیابان ها چه کنیم؟ 🔻آیا عناوین حقوقی، قابل تغییر است؟

گچساران نیوز :طبق بند ۲۴ ماده ۷۱ قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور، #نامگذاری معابر، میادین، خیابانها، کوچه و کوی در حوزه شهری و همچنین تغییر نام آنها از وظایف شورای شهرهاست؛ همچنین این وظیفه را قانون اساسی بر عهده شوراهای شهر گذاشته است. 🔸‌شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در تاریخ ۱۷/۹/۷۵، «آیین

گچساران نیوز :طبق بند ۲۴ ماده ۷۱ قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور، #نامگذاری معابر، میادین، خیابانها، کوچه و کوی در حوزه شهری و همچنین تغییر نام آنها از وظایف شورای شهرهاست؛ همچنین این وظیفه را قانون اساسی بر عهده شوراهای شهر گذاشته است.

🔸‌شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در تاریخ ۱۷/۹/۷۵، «آیین نامه نامگذاری شهرها، خیابانها، اماکن و مؤسسات عمومی» را به ‌شماره .۳۱۰۵‌دش تصویب کرده و ملاک و معیارهای نامگذاری را معین کرده و نظارت بر حسن اجرای این قانون، یعنی نامگذاری طبق ملاک های دقیق را به شورای فرهنگ عمومی واگذار کرده است. بدین ترتیب در هر شهر و استان و مرکز کشور، یک شورای نظارت بر نامگذاری شهرها و خیابان ها و اماکن تشکیل می شود.

🔹قوانین نظام اسلامی چه در مجلس شورای اسلامی و چه در شوراهای شهر وقتی قطعی شود لازم الاجرا است و تخلف از آن قوانین، خلاف قانون اساسی و خلاف شرع است.

🔸شهرداری ها و دستگاه های اجرایی موظف اند مصوبات شوراهای شهر را در بحث نامگذاری خیابان ها و معابر و کوچه ها بدون کم و کاست اجرا نمایند.

🔹”عناوین حقوقی” قابل تغییر نیستند. عناوین شهرها، معابر، خیابان ها، کوچه ها، مؤسسات، دانشگاه ها و مراکز عمومی، عنوان حقوقی محسوب می شوند و بهیچ وجه قابل تغییر نیستند بجز با مصوبه شوراهای شهر.

🔸بدین ترتیب تغییر نام دانشگاه شهید مصطفی چمران به «دانشگاه چمران» در کتب و مقالات رسمی یا تابلوهای رسمی، تخلف است.

🔹همچنین تغییر اسم خیابان «شهید محسن حججی» به «محسن حججی» توسط شهرداری یا هر دستگاه اجرایی تخلف است و مصداق عدم اجرای مصوبات قانونی است. عدم اجرای مصوبات نیز تخلف قانونی و شرعی است.

🔸حالا اگر در یک شهر، شهرداری برخلاف مصوبه شورای شهر، عنوان «شهید» را از اول نام یک خیابان حذف کرد، متخلف محسوب شده و قابل پیگیری است.

🔹لذا دادستان ها می توانند علیه شهردارانی که عنوان «شهید» را از خیابان ها و کوچه ها حذف می کنند اعلام جرم نمایند.

🔸اما در نظر بگیرید این اقدام –یعنی حذف عنوان شهید از معابر، خیابان ها و کوچه ها- بصورت سازماندهی شده در کلان شهرها و سراسر کشور صورت بگیرد، این اقدام خلاف مصالح کشور و قانون شکنی و به نوعی “شورش علیه قانون و شرع” است.

🔹در ماجرای حذف عنوان «شهید» از معابر، خیابان ها و کوچه ها به نظر می‌رسد یک جریان سازماندهی شده در سراسر کشور برنامه ریزی کرده تا فرهنگ شهید و شهادت را در کشور از بین ببرد. تردید نکنید اگر شهید و شهادت را از جمهوری اسلامی گرفتند، نه اسلام می ماند و نه ایران! حذف عنوان “شهید” از کتب درسی و تابلوهای معابر مصداق این اتفاق است.

🔸در این بین، سکوت بنیاد شهید به ریاست حجت الاسلام شهیدی، باجناغ ناطق نوری و آخوندی و همچنین بی تفاوتی سازمان حفظ آثار دفاع مقدس و سایر دستگاه های فرهنگی من جمله سازمان تبلیغات اسلامی، دفتر تبلیغات اسلامی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ائمه جمعه و … بعنوان اعضای شورای فرهنگ عمومی در کشور و استان ها بسیار عجیب است!

🔹به نظر می رسد نیروهای انقلابی در سراسر کشور، بعد از چندسال اعتراض مسالمت آمیز به این روند خزنده در شهرداری ها چاره ای ندارند به جز رجوع به «بند م» وصیت نامه حضرت امام خمینی(ره) و داوطلبانه وارد صحنه شود.

🔸جوانان انقلابی هر شهر، ضمن مطالبه و امر و نهی شهرداری ها و شورای شهرها و ائمه جمعه و دستگاه های فرهنگی، رأساً اقدام به تعویض تابلوهایی کنند که عنوان «شهید» از آنان حذف شده است. بسم الله و بالله./ داودمدرسیان

✅ telegram.me/gachsarannews_r

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تریبون زاگرس قطب نما زاگرسیون زاگرسیون اعلام وصول پایگاه خبری